Hej bloggen! ...

Hej bloggen!

I mitt tidigare inlägg som säkert några hann läsa så stod det att jag skulle sitta på tåget på väg till Egypten. Men ni som inte har 10 i iq förstod nog att det skulle stå flygplan. Ville bara säga det.


Redan onsdag. Vart tar dagarna vägen liksom?. Igår tog jag & ida oss ner på stan och fick vår efterlängtade sushi! Sen gick vi ut på en långpromenad med lakritz (mosters hund) i regnet. Så vi var bara liiite blöta när vi kom in. haha.
Idag har skolan varit precis som vanlig... tråkig.
Imorgon ska vi  till Älvjö på Gymnasiemässa som ska bli kul faktiskt, eller kul och kul. hoppas man går därifrån och är lite klokare om vad man vill gå för linje. Vi får se. Efter det blir det träning!

puss/jjandersson



Måndag

Hej mina bebisar!

Då var veckan igång igen. Vad säger man, suck kanske? Men nu är det inte många dagar kvar tills jag sitter på flyget på väg till Egypten! Så jävla skönt det ska bli. Men vad ska jag göra utan min älskling och pästisen täppey! Buuhuu.
Idag efter skolan åkte jag & täppey och kollade in vilka mobiler vi vill ha , men fortfarande har vi svårt och bestämma oss om vi vill ha Touch eller inte. Sen hem och snabbt iväg och träna med mamma. Nu sitter jag här och har precis badat. Ska ta och ringa niklas snart , sen blir det väl att somna tidigt. hoppas jag..

puss/jjandersson


Farsdag

Kan ju börja med och be och ursäkt för mina dåliga uppdateringar. Men tråkigt med blogg är det just nu. Kommer nog tillbaka när jag känner för det.

Tänkte bara säga att jag har haft en lugn söndag där jag vaknade upp bredvid bebis och sen bar det av till mormor & morfar med mami&papi. Och dit kom även restan av familjen. Det är ju fars dag idag.

pappa får sms av niklas när vi är där : Hälsa julia att jag älskar henne!
Jag har nog fått tag i världens bästa pojkvän!

MEN IAF :D GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ FARS DAG!
du är det bästa som finns! och ja älskar dig mest <3


Börjar om

Ja mina kära läsare! Nu börjar jag om från nytt.