Desperata hemmafruar

Sitter just nu och kollar på desperate housewives. Dagen har bestått av jätte jobbig skoldag. Jag var verkligen hur trött som helst, så dagen gick jätte segt. Och endå så la jag mig i bra tid igår. Jaja det kan ju vara så ibland. Det är säkert bara för vi ställt om klockan nu också , så vi får sova en timme mindre.. Efter skolan tog jag & ida oss till skopunkten, ska dit imorgon igen och köpa skorna jag kollade på. Efter det blev det en promenad hem till mig och nu senare på kvällen tog jag mig ut och sprang , sprang till gröndal & i ett av deras spår där. Och jag trodde seriöst att det aldrig skulle ta slut. Jag sprang nog halvvägs till Järna om inte längre :O haha.. Trodde aldrig jag skulle komma tillbaka, men de gjorde jag tillslut. När jag kom hem tog ja en snabb dusch sen hade jag gjort frukt sallad så jag satte mig framför tv,n och kollade på den rätte för rosing. HUGO VANN! gaashh snygging. Undra bara hur det har gått för dom nu ? haha.

nej nu var det ett sånt där helt onödigt inlägg igen.
PUSS

TJEJMIDDAG HOS EVELIN


TJEJMIDDAG HOS EVELIN

TJEJMIDDAG HOS EVELIN





LÖRDAG


Guapos

Holahola!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är de på topp. Bara sjukt trött. Men det är hör till vanligheten så jag blir inte förvånad.
Det är redan torsdag och imorgon är det fredag & helg! Och det ser ut att bli en toppen helg så jag ser verkligen fram emot den! Idag var jag duktig och tog mig till gymmet efter skolan , eller efter skolan. Jag åkte hem först & fixade lite på rummet så jag kom inte iväg förns halv 7 kanske. Men det är bara skönt & träna senare för då är det inte så himla mycket folk. Men det som är det dåliga då är att man knappt kan andas, det finns knappt någon syre kvar i deras lokler då. Usch på det. Men jag lever. Tur är väl det :)

Nej nu ska jag lägga mig och kolla vad som finns på tv,n.

Ha de! puss

Jag & min andra halva teppan!

Jag & victor i sthlm förra veckan

Mina babes på väg till stockholm!

Hahah smått uttråkade idag på rasten. Men solen lyste ju liksom!


tisdag

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har helt enkelt inte hafr något intressant & skriva om. Inte för jag har det den här gången heller. Men några rader ska jag nog kunna skriva :)

Tisdag idag och skoldagen var lugn :) på hemkunskapen gjorde jag & teppan två pajer som blev hur smaskiga som helst. Och dom andra i gruppen gjorde mat. Så vi hade så mysigt så med massor av mat och efterrätt. Så jag va rätt så propp mätt när jag gick därifrån. Åkte ner på stan & solade sen fortsatte jag till viktor. Va inte där så länge sen kom papi & hämtade mig och jag åkte hem och kollade på hockey & den rätte för rosing. Och nu sitter jag här och kollar på

desperate housewives. Ska ta och lägga mig sen. Imorgon är det dags för nationella i engelska igen. Uppsatts! Önska mig lycka till. Det lär behövas!

Efter skolan imorgon ska jag hem till ida & klippa hennes mammas hår , sen vidare ner på stan & sola igen med Ida.
Vet inte om jag hinner med lite träning också. Gymmet har ju trots allt öppet till 9. Så det ska jag nog hinna med.

Ni får ha de så bra! PUSS


pictures

Hej guapos!

Måndag igen, och en hel vecka kvar till nästa helg! Herrejöses. Men snart är det ju faktiskt påsklov :) Det går nog snabbt ska ni se :) Idag vaknade jag upp med huvudvärk så det tog ett tag innan jag kom iväg till skolan. Hade egentligen planer på att stanna hemma. Men sen blev det att jag drog mig till skolan endå! Nu ska jag snart och träna tror jag ska ta en promenix till gymmet.

Ni får ha en fortsatt bra dag! Har inte så mycket att skriva om.
Ni kan få se några bilder från helgen










sova

Hejhopp!

Min farmor ringde mig tidigare idag och berättade att hon satt och läste min blogg och undrade vad jag skulle skriva om idag? Så jaa vad har egentligen hänt idag. Inte mycket alls, skoldagen började med en lååång so lektion. Den är så himla jobbig och så himla tråkig varje torsdags morgonen. Fick sluta tidigare idag också för att våran engelska lektion var inställd. Så det var ju skönt, så jag och teppan tog en promenad hem. Väl här hemma gjorde jag mat sen städade jag mitt rum :) Gud vad jag är duktig! Och nu på kvällen har jag varit och tränat. Imorgon är det dags för nationella i engelska, båda läs & hör! Hoppas verkligen det går bra!

Nu ska jag äta upp min yoghurt & sen lägga mig!
PUSS

övningsköra?

Hejhopp!

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag! En jätte bra dag faktiskt. Men det är nog för jag har absolut inget plugg alls! Och det är så himla skönt. Det är inte många dagar just nu som man har så. Efter skolan åkte jag och pappa och handlade. Och på hem vägen sa jag att vi måste gå kursen så jag kan börja övningsköra. Pappa som försöker skjuta upp det hela tiden för han tror seriöst att vi kommer dö båda två om jag sätter mig bakom ratten. Kollar på mig och säger... Måste bara hitta min hockey hjälm & alla skydd först sen så. Seriöst , tror ni ja är så dålig på att köra bil :O ?`Jag tror iaf att jag kommer va grym! Och jag vill börja övningsköra nu, så jag lär mig till sommaren så jag kan köra bil hela tiden när vi är nere på gotland. För det är det mycket bättre vägar att köra på :D Sen ser det ju grymt snyggt ut när jag en blondin kommer där i bilen på väg till stranden! Det ser ni väl själva framför er , om ni bortser från övningskörs skylten ;) höhö..Nej nu drömmer jag mig bort för mycket. Nu ska jag snart möta upp emelie älskling som jag saknat massor!
Niklas den bogen har fortfarande inte hört av sig , I want my hood back!

//jjandersson


Du är den bästa pappa!

mitt håååååååååår....

Helvete... förra gången jag slingade mitt hår med en sån där mössa så sa jag aldrig mer! men endå så gjorde jag det den här gången också! Och vad händer , jo jag blir vithårig! Det är så sjukt fult så det finns inte , jag ville bara ha det lite ljusare. Men nej! nu är det vitt.. helveteee.... nu är jag ledsen.

Har precis kollat på wipeout, jätte roligt program ju! Jag skulle också vilja springa i massa banor & bli helt mördbultad. höhö. Nej nu är det sanningens ögonblick. Sen ska jag sussa så gott!

<3

Hårfärgning på gång!

HEJ ! :)

Just nu håller ida på och ska göra slingor i mitt hår! Det gör så jävla ont. För varje gång hon ska dra ut håret ur det lilla hålet gör det så jävla ont. Men den som vill vara fin , får lida pin ;) eller vad är det man brukar säga.
I helgen har jag haft joakim här , vi va i sthlm i lördags sen har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Förutom att teppan & ida våldgästade oss imorse då dom ville ha vatten & va as hungriga. Idioterna hade då sovit över hos jocke i västergård och där hade dom tydligen inte velat druckit något. Så dom har varit med oss hela förmiddagen sen åkte joakim hem till västerås igen vid 4. Och när vi kom tillbaka gick vi tjejer ut och gick! DUKTIGT!

Nu ska vi bli klara med mitt hår. Så får vi se vad som händer!
//jjandersson


plugg

Hej bloggen!
Igår så orkade jag helt enkelt inte skriva ett till inlägg efter att jag kom hem. Jag va så trött så jag somnade nästan på en gång, la mig i sängen pluggade lite på no,n sen låg jag & pratade i telefon i kanske en halv timme sen somnade jag som en stock :) Och endå så försov jag mig imorse.. inte bra där julia!
Dagen har gått fort , väldigt fort :) Men det är bara bra , imorgon kommer joakim so im happy! Vet inte riktigt vad vi hittar på under helgen men något blir det väl. Jag har faktiskt städat nu på eftermiddagen så jag är så stolt över mig själv så! Har precis fått i mig lite mat & ska sätta igång med no pluggandet igen. Har prov imorgon och helt seriöst förstår jag nada :) Men jag är så sjukt skoltrött nu så det finns inte. Så jag orkar helt enkelt inte bry mig. Bara jag klarar G.

/jjandersson

/jjandersson

Hej snyggingar!
Nu sitter jag här hemma hos teppan på lunchen. Började skolan med träslöjd, jag måste bli klar med mitt sängbord eftersom jag egentligen inte har fler lektioner.Så nu några lektioner här fram över kommer jag behöva vara på träslöjden istället för självförsvaret. Snart ska jag & teppan käka kycklingfile! mums. Sen ska vi bege oss till skolan igen.
skriver säkert mer när jag kommit hem ifrån sydpoolen. Nu är det en aktiv julia som skriver i bloggen!

ha en bra dag! puss

dåligt humör

Hejhallå!

Idag har varit en bra dag, fram tills att jag kom hem. Jag är trött,grinig,irriterar mig över minsta lilla. Inte så bra, och den som får ta all skit är typ joakim. Nu har jag precis gjort mig lite te , jag kanske blir lite gladare då :) vem vet. Sen ska jag lägga mig i ett varmt bad. Med massa hårinpackning. Ska egentligen behöva börja att plugga till no provet. Men de ligger inte som första prio just nu när jag mår såhär.
Imorgon ska jag & mami på spa. Det ska bli så himla mysigt. Hon ska få ansiktsbehandlig medans jag får masage!
Mor & dotter dag helt enkelt, mysigt!
På fredag kommer joooockkkeee (: , eller aa det tror jag iaf.

Ni får ha det bäst mina trogna läsare!
PUSS