One pair more

Hejohå mina kära läsare!

Underbart väder bjuder dagen på och till ära ska jag ju då jobba i 4 timmar! PERFEKT!! eller inte.
Vi har ansiktsmålning på jobbet så det lär vara 5452742016 miljoner små barn som kommer komma springandes o säga att de vill byta sin leksak ( i sitt happymeal) för er som inte förstod de.

Igår var den tråkigaste och segaste fredagen på länge! Skoldagen gick fort, som vanligt på fredagar. Jag tog mig iväg till friskis o tränade lite sen var det dött i vårat lilla Södertälje. Jag träffade iaf Ida, Teppan & Anna. Vi gjorde absolut ingenting,stötte på några vänner på centralen sen åkte vi hem igen. Ungefär så såg min kväll ut! roligt värre!

Nej nu ska de säljas hamburgare. Jobbar inte på friskis imorgon så jag har hela kvällen o natten till att vara vaken! WOOHOO

Kyss

polle på gotland

Gotland 2010

Vi har det bra! riktigt jävla bra!!
Gotland är bra och vädret är ännu bättre. Vi i vårat rum busar nog mer med dom andra än vad vi är snälla och jag har skrattat så mycket så jag nästan kissat på mig!

Tack för mig nu ska jag upp o hoppa!
pusss

Här ska det stå något

Dom senaste dagarna har gått åt till jobb,jobb och åter jobb. Men nu drar jag till Gotland och slipper det i en vecka! Skönt må jag säga.
I Lördags kl 9, 9 på morgonen!!! Förstår ni :O var jag och papi o körde badminton! Fan vad jag spöa skiten ur honom... eller inte! Men roligt var det iaf , och jag tror jag sprang runt mer när jag fick mina utbrott än när jag spelade. På kvällen när jag slutat jobba gick jag och bästa vän en promenad. Om jag ska vara ärligt har jag knappt gjort någonting det här lovet , har väl både varit positivt och negativt. Har inte fått träffa mina fina tjejer men jag är totalt utvilad och redo för skolan!

Nej nu ska jag packa ner det sista och göra mig lite kaffe.
Vill ni veta en till sak , jag är sjukt nervös för att åka buss med min resväska. Tänk så ramlar jag eller något när jag går på? Detta är orsaken till att jag somnade två inatt och dessutom på soffan!

Ha en bra dag mina fina hjärtan!

Minna,Tove,Maja,Ida. jag älskar er ♥


lite sol, jatack!

Jag hinner nog få ihop ett litet inlägg innan jag ska springa till bussen.
Igår var en bra dag, riktigt bra faktiskt. Började med att jag o bästa vän cyklade, där vi även fick med andra bästa vän! Två flugor i en smäll liksom!! Kan inte bli bättre.
Klockan fyra var det jobbet som väntade, jobbade till åtta sen kom Johan & Sebastian och mötte upp mig och vi gick o åt. Mysigt värre och vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord.
Efter det mötte jag upp min andra habibi lucas och spenderade lite tid med honom innan jag åkte hem till en vaken papi och en sovande mami! :)

Nu blir huvudstaden med Ajda!

Pussokram!


team ericsson

jag skriver inte..nej jag vet! Men jag är trött i både kropp o själ så jag orkar ingenting just nu känns det som!

Min påsk har iallafal varit toppen och jag åt så mycket att det tillslut kom upp. Vilket inte är så ovanligt nu för tiden när jag har ätit för mkt. Det är pillrena som göret.
Just nu sitter jag och pappa o kollar på hockey , men jag ska snart ta mig hem till min andra familj där jag ska spendera natten!

Love