textil & design

Godmorgon.
Sitter just nu med datan i knät och har precis käkat frukost. Jag är sjuk, tror jag har svininfluensan. Nej nu skojjar jag bara men det skulle vara lite coolt o ha det!
Men iaf , idag ska jag upp till john bauer och lämna tillbaka busskortet. Eller jag tror det iaf. Och imorgin börjar jag min första dag på vackstanäs. Idas med för den delen fast vi hamnar inte i samma klass. Fast dom flesta lektionerna har vi tillsammans. Så det här ska nog bli bra. Allt är bättre än john bauer känns det som! haha
Nej nu ska jag duscha och sen ringa & försöka väcka Ida!

PUSSS


sorry

Hej & förlåt för jätte dålig uppdatering.
Men mitt liv har/är upp och ner känns det som.
Men det med skolan börjar så sakta ordna sig. Hoppas jag!
Och jag börjar för varje dag lugna ner mig över flytten..
Allt har bara gått så fort och redan om en månad säger jag hejdå till den här lägenheten! Det är helt sjukt.
Från att förra månaden letade vi inte ens hus.

Ja så ni kanske förstår varför jag inte haft någon större lust och blogga. Har mest suttit och tjurat! haha
Nej nu ska jag börja packa ner mina saker i flytt kartonger. För mitt rum är kaos och istället för och städa börjar jag packa lite smått. Så jag slipper göra det sen!
Senare ska jag och ida ut och gå , vi ska nog ta oss ner till stan o ta bort alla lappar som jag och Emil sprang runt och satt upp överallt. Man får ju nämligen inte göra det , och då kanske det inte är så smart om både mammas och pappas nr står där om farbror polis får syn på det. För då får man nämligen böter. Eller det är iallfal vad som sägs..

PUSS


helveteeee

Mitt liv som nyss var på topp är just nu skit!
Jag vill inte flytta & jag vill inte gå kvar i min skola! Wiihooo

hej

Jag är sur på Sebastian , får hybris på Joachim för han hettsar satan på msn!
Jag har ont i magen och min säng är obäddad. Kan det bli bättre?
Jag hittar inte någon digitalkamera som jag vill ha! Fick för mig att jag behöver en , så nu ska jag ha en!
Jag skriver utan anledning..
Hur blev det med mitt godnatt?

..........................

Sista dagen på sommarjobbet.
Ledig i tre dagar sen börjar vardagen igen.
Gjort piroger hela eftermiddagen.
Haft överskotts energi sen jag kom hem och inte kunnat sitta still.
Där av att jag bakade massa piroger kanske?
Nu blire och sova......


Imorgon ska jag städa och städa lite till!
Sen ska jag sola , och träna...

folket, vart tog sommaren vägen?

Fridas place

I&J, thats it!

Felicia & Maja!

hahahahha, säger inge mer...

Izabella und moii

Puss på världens bästa fillpill!

Sen avslutades kvällen med att jag och Tobias somnade i soffan..

@ Lucas

Hos Ida innan vi drog till Lucas!
Vad är det man säger, alla gillar brudar! brudar brudar brudar...


ÄLSKAR ER !!!!!!!!

På väg till Lucas

O här var vi! hahah

När Minna och Linda fyllde 16!

GRATTIS PÅ MINNA & LINDA! jag älskar er

Tjejer!

Jag,Tova & Johanna

PUSS PÅ ER!

Minna, Tova, Frida, Johanna & Ramona! <3

Pauline, Jag, Ida & Lina!

fötter som värker

Hejhej!

Har nyss kommit hem från jobbet , håller på och städar rummet för det låg kläder över precis allt. Sen kommer mamma & pappa! :D

Igår kväll blev en riktig toppen kväll precis som vi trodde! Tack för allt Nahir , och Henke såklart och grattis åter igen! :)
Och vi dansade galet hela kvällen , herregud jag var helt död sen. Men det är så det ska vara ;)

Henke, Jag & Ida <3



 Party people!

GRATTIS HENKE!

Nu ska jag och Ida på party. Henke och Nahir fyller 17 år idag så det ska firas.
Det blir säkert en super bra kväll , även fast jag ska jobba. Men det skiter jag i just nu :) Jag får va hur trött som helst :P För nu ska vi ha kul!
Förövrigt har jag flyttat hem igen , det är faktikst jätte skönt och om jag ska vara helt ärlig saknar jag mamma och pappa. Dom kommer kanske hem imorgon annars får jag sakna dom lite till.





PUSS FRÅN OSS! nu drar viii

Girls

Hej bloggen!

Hoppas allt är bra med er där ute. Och så måste jag bara hälsa farmor att jag kan lägga in bilderna som pappa tog på mig när jag jobbade när jag kommer hem.
Så vad händer annars då? Jo jag kom hem ( till Ida) för inte så länge sen. Har precis fått i mig lite mat och tänkte ta en dusch och sen försöka vila lite. Eftersom Ida ändå åkte ner på stan.
Gårdagen bestod av att vi tog hos hem till Filip där alla sötnosar väntade. Blir lika glad varje gång jag ser mina tjejer! Sen tog vi en taxi till nykvarn och somnade inte förns 6 på morgonen.

Och idag ska vi brudar iväg igen , Lucas bjöd dit mig och jag fick ta med mina bästa tjejer så ikväll ska vi ha så roligt så! Alla ska komma hem till ida lite innan så vi kan sitta här och snacka skit och ha det mysigt ;)

Nu är jag mätt och belåten och ska dra mig in i duschen.

PUSS

borstar tänderna

Hejhejhallå!

Nu är klockan halv tio och jag ska snart åka till jobbet.
Igår kväll kom två av våra bästa vänner över och höll oss sällskap. Viktor sov även kvar och när jag vaknade hade tydligen nille också kommit hit? När vet jag inte eftersom jag gick upp och la mig före alla andra. Och Ida låg i soffan när jag kom ner och hade knappt sovit nått sa hon , även det vet jag inte varför! Menmen , hon har suttit ute i solen med mig medans jag käkade frukost, men nu har hon gått upp och lagt sig igen.

En till sak , kollaaaa vädret? Varför måste det bli stek hett och klar blå himmel när jag jobbar? Nej men jag ska inte klaga. Ska komma dit med ett leende på läpparna och göra mina små kakor som inte hann bli klara igår. Sen är jag ledig i två dagar! Hur skönt som helst , för just nu är att jobba det sista jag vill...

Det har blivit dåligt med bilder nu på senaste tiden, men jag ska försöka lägga in så många som det bara går från veckans händelser när jag kommer hem.

PUSS

jobbjobbjobb

Godmorgon!

Sitter just nu med mitt glas oboy och min macka nere i Idas kök och ska snart bege mig till jobbet. Jag är lite trött, men det funkar. Tänk sen om tre veckor när jag ska behöva gå upp klockan 6.
Idag är det hur bra väder som helst så jag hoppas att alla tar sig upp på Torekällberget och in på bageriet, för det är så himla tråkigt när det inte är folk, för då finns det knappt något att göra.

Ikväll kanske vi ska ut och äta middag hos mamma & pappa, men jag vet inte.. Får se om vi orkar och om vi känner för det.

Nej nu ska jag kleta på lite mascara sen dra!
PUSS

puss på rumpan

Jag är så himla trött efter två nätters festande!
Men herrejesus vad kul jag hade igår!

Efter att ha slutat jobbet igår kom ida till mig och vi åkte tillsammans och handlade, när vi båda fick syn på kräftorna så visste vi precis vad vi skulle äta! Mums säger jag bara, årets första kräftor.
Sen låg vi bara o latade oss tills vi förstod att dom flesta skulle vara här om en halvtimme. Så vi fick lite panik och som vanligt när vi är stressade börjar vi tjaffsa med varandra. Och även denna gång som alla andra handlade det om kläder.
Menmen , kvällen vart lyckad och vi hade jätte kul! Slutade med att jag sov på massa dynor på golvet med hoffman, Men vi hade bäddat så fint med lakan och allt så det var faktiskt bekvämt.

Även fast vi är hur trötta som helst och bara skulle vilja sova bort hela kvällen blir det inte så. Vi ska nämligen till Lucas lite senare, men det blir en tidig kväll för jag ska upp och jobba imorgon.

PUSS

HOOSSSS IDAAA

HELLUUU

Nu har jag tagit hela mitt pick och pack och flyttat hem till Ida. Visst det är bara en vecka, men vad roligt vi ska ha det.
Även fast vi båda gissar på att vi kommer bråka redan 3e dagen.
Ikväll köööör vi igen , det är redan lite folk här och jag tror det kommer bli en toppen kväll!
Nu ska jag och Ida ta cykeln till Tempo och köpa chips! Det kanske uppskattas :)

Skriver mer imorgon efter att jag kommit hem från jobbet!

PUSS