sportlov

Hejhej!

Nu är jag tillbaka & ett helt lov har gått. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan på måndag , men får väl orka mig igenom den här sista terminen på äckel skolan jag går på!
Mitt lov har varit helt toppen! Om inte tala om helgen innan lovet! I tisdags var jag på kryssning med mimmi, och det var lika underbart som vanligt! Vi hade helt enkelt jätte kul med allt folk vi träffade på båten. Även fast det va hur tråkigt som helst & säga hejdå. Nu är det redan fredag , jag har fått i mig lite mat fixat mig och nu ska jag hem till emelie. Sen får vi se vart kvällen leder oss!

PUSS

JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!


godnatt!

Som jag skrev har jag ju startat en blogg med mina 4 bästa kompisar!
Men självklart överger jag inte den här sexiga bloggen , och er trogna läsare som läser om min tråkiga vardag!
I helgen har det hänt lite grejer både här & där. Men jaa , livet är bara för roligt :D jag är verkligen glad! och jag älskar det!
Imorgon är det söndag , söndag är oftast en sån dag när jag bara stannar hemma. Kollar på tv, sitter & häckar framför den här burken & badar. Men imorgon ska jag till kusin tyra som fyllt 1! Stort grattis till dig hjärtat! Ska och träna , hoppas jag! Ner på stan , mest av allt vill ja till stockholm och köpa jeans jackan , tröjan & solbrillerna! Im in love! seriously.

Nej nu är klockan alldeles för mycket! Sovgott ni som fortfarande sitter uppe!

//jjandersson


sizefive

HEJSAN!

veckan har gått fort! Tack. Men det har nog berott på att jag varit hemma ifrån skolan. Jag har nämligen legat hemma & varit magsjuk. Inge roligt alls kan jag tala om, men nu jävlar har magmusklerna fått jobbat ;) höhö.
Fredag idag , och nej då kan man ju inte sitta hemma. Så ska snart bege mig till teppan och sen får vi se. Det snackas om att det händer saker både här & där. Så jag vet inte riktigt.

Kan skriva mer sen , eller imorgon!
Föresten , jag & mina 4 bästa kompisar har startat en blogg tillsammans. http://sizefive.blogg.se
Har inte hunnit skriva något i den! Men jag lovar.. det kommer ;) Vi ska vara så trogna bloggare/bloggerskor som vi bara kan! haha

puss/jjandersson

pappasflicka

Jag älskar dig mest av allt på denna jord!


lördag

Hejhej! Hoppas ni har sovit gott. Och sovit ut riktigt länge :) Det behöver man dagen innan skolan drar igång igen.

Igår när jag kom hem skulle jag skriva ett inlägg om dagen , men tror ni det gick.. NEJ! så jag ska fan byta till devote. Fast det kanske är lika dant där när det är mycket folk inne. Men iaf..

Gårdagen spenderades med folk på heron city. Vi var och såg filmen I taket lyser stjärnorna. Bra film, men så himla seg. Och i slutet satt dom flesta & grät bara för det va så sorgligt. Man kan ju inte dö i slutet av filmen :O Det är ju då allt ska vara bra! haha aa nu vet ni det ni som hade tänk & se den ;) Vi tog bussen till huddinge och sen så tåget tillbaka till vårat lilla trevliga tälje. Där några åkte hem men ja,teppan,emelie & ida fortsatte hem till fredrik. Blev en lugn kväll, vi var på kebaben redan halv 12 & jag tog bussen hem 12.

Nu ska jag dricka upp mitt te & försöka orka bege mig till gymmet. Eller så åker jag ner på stan och solar ist.
Om jag inte ska till skärholmen! gaash vet inte vad jag vill.

puss/jjandersson