lite snabbt

Hejhej!

Hinner inte med något långt inlägg. Dom senaste dagarna har jag inte varit hemma, därav ingen uppdatering. Men jag mår bäst och lever livet nu när det är sommarlov! Och när sommaren äntligen har kommit! Så jag mår tipptopp!
Nej nu ska jag ner på stan för en fika med brudsen och sen vidare!

PUSS

Jag och tyra i trosa!


O´learys

Hejdär i värmen!

Nu jävlar är det sommar! Och det är så härligt, även fast jag går och klagar varje minut att jag kommer dö.
Kom hem för inte så länge sen , men håller nu på att fixa mig. Vi tjejer ska ner till O´learys och käka. Kan säga att det är för att vi ska fira teppan eftersom hon fyller år nästa fredag men då drar jag ju till gotland.
Så vi ska ha det lite mysigt, och gott ska det bli!

Bilder från trosa " som nästan bara är på tyra" kommer!

PUSS
Det går inte o ta bilder när solen lyser in genom fönstrer bakom.
Men här är jag ,
brun bränd och glad :)

Eller så ser man ut såhär!

mot trosa

Så mina kära läsare!

Nu åker jag till trosa i några dagar! Så jag uppdaterar när jag kommer hem :)
Hoppas ni såg oss igår på allsång! Vi visades tydligen i tv 3 gånger!
Vi var 16 pers som satt där sen klockan halv 8 på morgonen! Men är det allsång så är det.
Och måns var ju där , LYCKA!
Han är det finaste som finns, och han såg min tröjaaaa! :D

Kommer sommaren nu ?

Det visar stora solar på aftonbladet av veckan som kommer! Och det gillar vi.
Det kanske är dags att sommaren börja komma nu ? Det är ju endå i slutet av första sommar månaden!
Så nu blir det beachen hela veckan! Förutom tisdag då det blir skansen med alla tjejer!

Jag & ida förra året på gotland!
Och snart är vi där igen!! :)


morgon klockan halv två?

Godmorgon bloggen!

Eller klockan är snart halv två, så man kanske inte säger godmorgon då.
Men när man sover till 12-1 så blir det så.
Jag har iallfal fått i mig lite frukost och ska nu till gymmet. Sen vet jag inte, får se vad som händer. Kanske tar mig ut till Johan om jag orkar.

Gårdagen spenderades med folk från klassen , vi grillade och hade det bara allmänt mysigt. Men jag var så himla trött så redan vid 8 drog jag mig hemåt.

NU BLIR DET TRÄNING!


midsommar imorgon

Jag har stått i köket och försökt koka riset till sushin i kanske två timmar nu. Och aldrig mer säger jag bara. Det slutade med att jag hade ris i 4 olika kastruller , ris låg på golvet och jag var galen. Alla kastruller blev även jätte brända i botten!
Jag kan verkligen inte koka sushi ris. Men jag har nog lyckats fått till det nu och vi får se hur det smakar sen. Ida är nämligen på väg hit och vi ska göra sushi! mums!!!!! :D

Annars har jag bara varit hemma idag , vaknade sent och det är dåligt väder så det gör ingenting.
Imorgon är det ju midsommar. ojoj vad det känns som de!

PUSS

EMELIES HUNDVALP!  SÅ SÖT ATT MAN FÅR TÅRAR!

Godnatt

Jag skrev två långa inlägg förut idag. Ena om vad som skulle hända under dagen och det andra var om hur arg jag var att det första bara försvann och sen hur dagen skulle se ut. Men tror ni det funkade ??
NEJ!

Jag har iallafal varit på picknick med världens bästa tjejer + lilla sötnosen Dino som sprang runt som en galning och skällde så fort han såg en hund. Senare på kvällen åkte jag och ida och mötte upp Ninmar och Mattias och så ner på stan där Emelie & Teppan väntade så åkte vi alla till brunnsäng.

ONÖÖÖDIGT INLÄGG!

Pussgodnatt!

KYSS!

jag ska räkna dar

148 DAGAR KVAR!


puss på dig!

JAG HAR SÅN HELVETES VÄXTVÄRK!
Ursäkta, men det gör så himla ont! Jag har ju bristningar över hela kroppen för jag vuxit för fort när jag var mindre. Och allt det här är från pappa. Så kan ni tänka er hur ont det gör dom gångerna jag får det, känns som att någon drar i mina ben hela tiden och vägrar släppa!

Så.. hur har min dag annars sätt ut om man bortser från växtvärken.
Eftersom det var sånt fint väder ville jag inte ställa mig på något svettig gym där det knappt finns syre , så jag bestämde mig för att dra ut o springa! Efter det klippte jag gräset och bastade! Sen var jag finfin.
Åkte till mammas jobb och hämtade pengar och vidare till affären. Sen lagade jag middag till mig och mamma, duktig som jag är.
Emelie ringde mig och ville ha skjuss från Daniel så jag hämtade upp henne och vi fortsatte till Steffani.
Men nu kommer vi till det bästa! Vi skulle ta oss till Milla men eftersom vi var tre kunde inte alla åka på moppen. Så emelie kom med den smarta idén att hon skulle åka med inlines bakom. Och så blev det , åkte till anton och lånade hans sen så var vi iväg! Och jag lovar er att vi fick alla blickar på oss från både bilister och folk som gick förbi. Emelie skrek så fort jag gasade lite, steffani satt och skrek att det inte var någon fara och jag satt och skrek att jag inte körde fort.
Det är verkligen synd att vi inte har film på det , eller iaf bilder. Men ni kan nog tänka er själva :P! haha

Tillslut kom vi hem till milla där kvällen spenderades!

Nästan två år gammal bild...
Och vad ser jag, om inte en snyggare julia än idag! Hur går det till ?


mumma

Godmorgon!

Just nu sitter jag och försöker få i mig havregrynsgröt.
Jag ska bli en duktigare Julia från och med nu och äta bättre och sätta igång med träningen. Eftersom det inte blivit nått på hur länge som helst eftersom jag först hade så mkt i skolan, sen hade jag ingenting men då blev jag sjuk. Men nu har jag lov, så nu JÄVLAR!
Så nu sitter jag och försöker trycka i mig den här sörjan sen blir det träning.
Solen lyser ju även idag! Det gillar vi.

Sitter även och funderar om jag ska ta mig till trosa över midsommar. Men vädret ser inte ut och bli så bra, och då är det så himla tråkigt och vara där. Får se hur jag gör, saknar ju mimmi!

Nej nu ska jag försöka käka upp det här! PUSS


Godnatt bloggen..

För nu ska jag och sova!

Om en vecka ser jag måns på skansen!
LYCKA!

Imorgon blir det gymmet & sola , sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
Ida ska vi göra sushi? Ring mig!

tumba & skärholmen

Hejhej!

Vaknade av klockan som rinde 10! snart bär det av till tumba och sen till skärholmen med Ida. Ska försöka och inte handla något, men vi får se om de går :P haha.
Gårdagen spenderades i enhörna hos andreas eftersom han fyllde år i lördags. Så där var vi samlade hela bunten och hade det mysigt/jobbigt? alla höll på som idioter och bara irriterade varandra hela tiden..

Jag kollade precis vädret och det verkar inte vilja bli sommar här i Sverige. Men vad ska man göra liksom :p haha!

Nej nu måste jag fixa mig! Hörs.

Puss

Jag älskar dig hjärtat!

Skolavslutningen

Min skolavslutning var hemsk. Nej jag tyckte inte om det alls, jag förstod redan innan att jag skulle bli ledsen. Men jag var helt förstörd. Ville verkligen inte sluta, tänk att det aldrig mer kommer vara vi i 9D.
Så jag tjurade,tjurade & tjurade. Ja, jag grät nog mest av dom i klassen. Eller det var väl jag och ida som grät som små bebisar. Både mamma,mormor,moster & tyra var där. Så lite glad var jag trotsallt. Inte minst när jag fick se tyra gumman!
Vi fick våra betyg och jag är jätte nöjd! Gick ut med 260p.

Efter skolavslutningen åkte familjen + teppan som också är som en i familjen ner på stan. Vi käkade lunch och bara hade det mysigt. Även fast vi inte fick fint väder utan spöregn.
Sen åkte jag hem och somnade nästan direkt. Vaknade vid 5 igen och var fortfarande lika trött.
Skulle ha dragit på lokal fest men ingen av oss tjejer var speciellt pepp på det så vi åkte bara hem till anna och hade det mysigt. Vi var ju tvugna och träffas alla tjejer innan Anna åkte. För nu är hon i montenegro ( stavning?).
Jaja sen åkte vi ner på stan o träffade S & G.Blev även bjudna på mjukglass av några sköna snubbar som nog tyckte livet var på topp just då. Sen hämtade N upp oss och skjussade hem oss till steffani där hon,jag & emlie sov. Väl där orkar jag inte berätta om vad som hände. Kan ju sammanfatta det med att en sov på soffan , en gurglade salt inne på toaletten? och den sista var skit irriterad och stod och käkade kladdkaka kl 3 på natten.

Tyra & jag efter skolavslutningen. Ungen stoppade in hela flaskhalsen i munnen och stoppade in tungan.
Jag och Steffani dog nästan av garv! Men hon är bara för söt! Och jag älskar min kusin mest av allt.


Inlägg om skolavslutningen kommer senare

Hejsanhej!

Det är lördag och det regnar. Som vanligt nu i Sverige.
Och eftersom mitt busskort gick ut igår kan jag inte ta mig någon stans. Så jag får stanna här hos teppan tills mina päron kommer hem ifrån Stockholm. För jag tänker verkligen inte gå hem.

Ska hem till moster sen och käka middag. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag är så himla opepp när det är sånt här väder! Snälla kan det inte bli riktigt sommar!

några bilder från balen

Jag & min man,bästa vän,mitt allt

Johan & Jag

Mina älsklingar, Anna & Steffani

13 år med milai! Du är guld och jag älskar dig! Ilona gumman till höger

Första dansen var vals! HAHAHAHA säger jag bara!

Men gulliga var vi ;)

Sen vare paaaaaaaaaaarty!

Jag & min habibi

hahaha , nu kör vi liksom.

Denna bild får avsluta för nu är jag alldeles för trött!


DE VA EN GRYM KVÄLL!
PUSS


jag vill inte..

Hej sötnosar!

Nu sitter jag här och nästan tjurar! Jag kan inte fatta att jag slutar grundskolan imorgon. Alla ger sig ut till olika skolor och det kommer aldrig mer vara 9D. Det är blandade känslor, det ska bli jätte skönt att slippa ronna skolan. Men min klass!?!? Nej jag vill inte, det är nu jag undrar varför man inte tagit vara på tiden med alla.
Aldrig mer kommer jag ha någon lektion i den skolan, aldrig mer äta lunchen, aldrig mer gå hem och vara så sur på en lärare som man tycker är dum i huvudet. Nej jag trodde verkligen inte det skulle vara såhär jobbigt. Men vad ska jag göra utan mitt hjärta johan? ASSÅ jag börjar seriöst tjura nu.

Lägger in bilder från balen senare. Nu kan jag inte skriva mer!
PUSS






PUSS

Hellu!

Nu har jag legat och sett på film hela förmiddagen. Känner mig jätte trött och orkar inte värst mycket. Men ska börja fixa mig eftersom jag ska o käka middag med familjen, mormor & moster på någon resturang nere på stan. Så då kanske det inte är så fint om ja kommer ner och har stora svarta ringar runt ögonen. haha det nu överdriver jag. Men jag ser inte bra ut iaf. När jag kommer hem skulle mitt rum behövas städas. Men det tror jag inte att jag orkar.

Förresten måste bara säga tack till alla underbara som var på balen igår. Och tack till lärarna som fixar allt.
Men om jag ska vara ärligt så sög början av kvällen , men sen så! ÅHH det är en kväll jag kommer minnas länge..

jag älskar er!



Victor, Milai, Rasmus, Steffani, Anna, Jag, Johan, Ida & Andreas


sjuk men endå sjukt glad!

Jag är sjuk och kan inte följa med till grönalund :/

MEN FYFAN VA ROLIGT VI HADE IGÅR!!!!!
Bilder kommer någon annan dag!

tjejer ni vet vart vi ska..

HANHANHAN!!! HAN KOMMER TILL SKANSEN!
nu är jag lycklig!


Helg med ida!










Fick bilderna igår , men bättre sent än aldrig! :)

Buhhuuu...

Inatt har jag knappt sovit någonting! Jag har svettats som jag vet inte vad även fast lilla fönstret nästan stått vidöppet. Då förstår man att jag verkligen är sjuk. Sitter just nu med en halsduk virad runt halsen, ögonen gör ont och jag snorar hur mycket som helst! HAHA vad jag älskar det!
Men fan heller att det ska stoppa mig från att gå på våran bal!
Jag knarkar just nu alvedon , så det ska nog gå bra. Halv tre ska jag vara på bodyshop och bli sminkad. Får se till att det mesta är klart innan så jag bara kan gå upp till moster och fixa de sista och sätta på mig klänningen och de. Sen bär det av till ida där vi fotograferas och sen tar vi oss till skolan!

Nu ska jag skölja ur hårinpackningen! Och snyta mig en gång till tror jag! haha

PUSS

930108

Vetniii , jag är sjuk :/ jag mår jätte dåligt! Tänk så vaknar jag upp imorgon och det blivit sämre så jag inte orkar med balen! Då går jag seriöst och dör istället. Ja men vad händer annars med mitt liv då? , ingenting... ida och anna kom och lämnade min moppe som ninorta har repat. Så jag var bara lite sur!?! hmm om inte mycket. Men det går och fixa. Druckit te hela dagen känns det som och jag hostar som en idiot.
Nu känns inte livet allt för bra ska jag tala om.

Ha en bra kväll :)

Här kändes livet underbart när jag hade min bästa kompis hos mig och min andra pärla på msn! Som vi förövrigt hade skit kul med just den här natten!

så kan det gå

HAHAH! Det här är i fredags när vi är hos Anna. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg skulle ni förstå varför det blev att vi fick städa och blev inte så långvariga.
Allt började med att niklas skulle filma när teppan dricker, sen säger jamal drick igen och trycker på flaskan. Självklart gör teppan tillbaka, och sen ser ni själva hur det går...
Så medans Ida,Anna&Adrian springer in försöker jag nästan hänga mig över räcket bara för att inte få så mycket på mig, och niklas springer bakom balkongdörren!
Men niklas garv efter när han kollar på stephanie , aaa asså synd att vi inte fick med det på videon! Jag och teppan verkligen dog. Jag har aldrig sätt/hört honom skratta sådär.

Nej usch vad vi skrattade, men sen blev det att städa! haha





Helgen i mängder

Hallihallo.

Nu är jag hemma och ligger i mjukiskläder och rispåse runt halsen. Eller vad heter det? Varm och skönt är det iaf.
Träffade upp mina kära vänner på stan, gick och kollade på lite skor sen gick vi och åt lunch och tog en promenad med Lakritz till Emelie. Sen var jag tvungen att åka hem eftersom jag vill bli frisk tills imorgon. Men eftersom jag inte skrivit ett ända inlägg på hela helgen kan det komma nu. Men det beror nog mest på att jag bara varit hemma bytt om och sen dragit iväg igen. Sov inte hemma någon natt..menmen

Fredag
Var i skolan kanske två timmar och vi hade val, jag röstade på miljöpartiet för det tyckte jag lät bäst. Är inte så insatt om man säger så, så jag hade ingenaning om vad man skulle rösta på!
Träffade Niklas som jag inte pratat med på år och dar känns det som , och jamal. Dom följde med hem till anna där vi satt och rökte vattenpipa. Men det varade inte så länge eftersom jamal och teppan flippade ur sen. Så det blev att vi fick städa istället. Har en video så då fattar ni vad jag menar..
Vid 9 åkte jag till Dani som tagit studenten. Där var massor av släkt och vänner till honom , så jag och Kinora ( hans syster) gick och träffade lite annat folk innan vi gick tillbaka. Fram mot kvällen/natten hade vi det jätte trevligt men jag var hur trött som helst. Och vi var väl uppe till 2-3 kanske..

Lördag
Vi gjorde inte så mycket , åt,åt,åt av allt som fanns kvar sen fredagen och bara låg i soffan och var allmänt sega.
Kinkin skulle på bröllop så jag gick hem till ida och fixade mig lite innan vi åkte till gnesta. Och jag förstår inte varför vi tog oss tid och åka dit. Det tråkigaste jag har varit med om.. Så vi tjejer tog samma tåg tillbaka.
Väl hemma var jag fortfarande trött eftersom jag knappt sov något. Så jag bestämde mig för att åka hem och vila. Men ickeicke, när jag kom hem messade kinkin(alltså kinora) mig att hon inte åkte på bröllopet och att vi tjejer skulle till henne. Så jag,ida,teppan & milai kom till henne och vi hade det as mysigt och det bjöds på mycket skratt! HAHAHA. Speciellt åt Danis kompis! hahaha
Så medans vi tjejer satt och kollade film satt dani och alla hans kompisar i köket och spelade poker. Tror dom blev bara lite irriterade på oss ;) haha eller vad säger ni tjejer.
När klockan närmade sig fyra känndes det som att det va dags att gå hem. Så jag ida och teppan gick hem till ida och sov :)

Söndag
Vaknade upp av att steffani, som vanligt ligger och pratar och irriterar en bara för hon själv är vaken och är sjukt uttråkad. I söndags va det iaf att' men hallååå tjejer?!? Det är fint väder ni får inte soav bort hela dagen.. Men vad tror hon själv liksom när vi somnade efter 4 på morgonen!
Jaja upp gick vi iaf, och åkte hem för jag skulle möta josephine på stan lite senare.
Vi träffades och pratade,pratade,pratade om allt.. Käkade lunch och vi gick båda och letade efter något vi ville ha till skolavslutningen. Men ingen hittade något.
SEEN ÄNTLIGEN, fick jag åka hem och vila.. trodde jag.
Niklas messade mig och frågade om han fick komma , så han kom hit och vi bakade. Det slutade med att vi sprang runt i hela lägenheten och kletade choklad smet på varandra. Så medans vi sprang runt skrek jag att mamma skulle säga till honom , men tror ni hon gjorde de? höhö nej hon och pappa satt bara och skrattade åt mig när jag tillslut låste in mig på toaletten för han inte skulle få tag i mig. Den blev jätte god , så vi hade varit duktiga! :D sen åkte tönten hem och jag somnade på en gång.

HERREGUD! ska aldrig mer skriva såhär långt.

Min hals är för jävlig just nu!

Hellu sötnosar!

Har inte tid för ett långt inlägg nu. Rasmus är påväg hit och vi ska ner till stan där dom flesta från klassen är.
Ska även gå ut med mosters hund eftersom hon jobbar. Sen ska jag hem och ta hand om min stackars lilla hals. Den mår inte alls bra idag, och imorgon måste jag ju vara FRISK!

Men när jag kommer hem får ni ett långt inlägg om helgen och lite mer :)

PUSS

Fredag

VARFÖR HAR VI DETTA VÄDER I SVERIGE!
Det gör mig deprimerad , och det gör mig inte gladare att det ska vara mulet och kallt på tisdag när vi har bal! Jag ska be varje dag att vädret ska slå om och det blir varmt och sol! Det kan ni räka med.

Herregud! Läste nyss på Evelins blogg att bikbok har halva priset på allt i butiken! Blir nog en dusch nu och så ner på stan!

PUSS

Nu är det en vecka kvar precis! En vecka , sen slipper jag ronnaskolan för gott! ME LIKE :)

jag bestämmer att jag är sjuk..

Hjälp! Det sprang just en fästing på min mage. När jag fick syn på den fick jag panik och sprang ut till mamma och frågade om det verkligen var en.. Och visst var det de! Usch för dom äckliga insekterna! Så jag mosade den riktigt noga och slängde den i toaletten.

Ligger just nu och kollar på roomservice och har allmänt tråkigt. Jag har känt mig nere och hängig hela dagen. När jag var hos johan somnade jag nästan när vi låg och kollade på film. Och jag somnar nog när som helst nu också.

Nej nu har jag bestämt mig , jag är helt enkelt sjulk.. Och det är synd om mig, väntar på mitt te sen ska jag sova.
Måste vara pigg tills på fredag då jag kanske träffar D! haha ;)

PUSS


Ett annat stort bekymmer är hur jag ska ha mitt hår på balen! Hjälp mig någon!


mörkt hår!?!?

Godmorgon!

Vad är det jag ser? SPÖREGN! jag blir så ledsen. När jag såg det sa jag direkt till pappa' nej jag går inte till skolan idag.
Men jag ska faktiskt dit endå , men inte än på ett tag :)

Igår åkte jag hem till Kinora och hon fick åka min moppe som hon tjatat om i kanske ett halvår känns det som. Och nu står den till och med kvar där och hon har nycklarna så hon lär vara lyckligast just nu.
Nej men vi hade det jätte mysigt, eftersom jag inte varit med kinora sen kanske tre år tillbaka. Som inte alla vet var vi som syskon när vi var små och gjorde allting tillsammans. Vi bakade iaf två tårtor som är till danis student. Fast helt klara blev dom inte eftersom ena tårtan som är med maräng skulle stå inne i ugnen i flera timmar. Så under tiden kollade vi på desperatehouswives, sen gick vi upp och drack lite te och pratade om allt. Dani kom också och satte sig och han och jag började prata om alla fester som brukar anordnas i sthlm. Tillslut säger kinora som suttit tyst. ' ASSÅÅ FAN VAD MOBBAD JAG KÄNNER MIG!! jag fattar ju ingenting.. hahahah så söt! Du får börja följa med mig hjärtat :)

Nej nu blire ett sånt där jobbigt inlägg när jag bara skiver massa som egentligen inte behövs.

Ni får ha det jätte bra idag! Puss

Vi skulle även färga mitt hår LITE mörkare. OCH KOLLA HUR DET BLEV!

onödigt

Jag har så himla ont i mina ben från i lördags då jag stod och dansade och gick runt i högklackat i flera timmar. Jag brukar aldrig få sån här träningsvärk. Men ajj alltså. Jag kan knappt röra mig.

Alltså nej kolla liksom vad jag gör? Går in på blogg och skiver ett inlägg om hur ont jag har i mina ben bara för jag inte orkar fortsätta plugga... Varför finns skolan egentligen? suck...

På väg till festen i lördags! :)

Våran lilla stuga

Som nästan igen vet om , inte ens johan visste om att vi hade den fick jag reda på idag.. menmen så har vi en liten gullig stuga i pershagen. Eller det är ett koloniområde och så har alla sina små söta stugor och tomter hit och dit den ena finare än den andra. Vi har inte haft våran alls så länge. Det här är våran andra sommar. Eller äre tredje. Aja skit samma..

Tänkte att ni kunde få se några bilder iaf.
För i lördags när jag och ida var där sprang jag runt och fotade allt när jag kom på att jag kunde visa det i bloggen.

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT GÖRA DOM STÖRRE

1. Våran lilla söta stuga. Och ni får ju inte missa gotlandsflaggan
2. Inne mot köket
3.Inne mot vardagsrunsdelen eller vad man nu ska kalla de..



1. Pappas föråd som han faktiskt byggt upp iår.


1. Vårat gamla föråd som dom gjort om och satt massa fönster i och med plast tak så det blir mer som ett växthus.
2&3 Inne. Märker man att mamma gillar rosa eller?



1,2&3. uteeee



Och här är snyggingarna själva! hahahahahhaha
Vet inte vart den andra bilden tog vägen där ida inte har händerna för ansiktet. Men du kanske hade tur? haha


så varmt det är

Hejhejhej!

Måndagen är avklarad och jag är helt slut! Mina ögon går i kors känns det som. Jag är hur trött som helst och vill bara lägga mig i sängen och sova. Men det går inte, jag ska plugga spanska och göra slingor i mammas hår.

Men vilken hääärlig dag! På spanskan tog jag och teppan våra saker och gick ut i solen och pluggade. Eller aa vi pratade väl mest , men det var en valfri lektion så det gjorde inte så mycket. På engelskan kollade vi bara film. Sen så vare dags för no och vårat teknik prov. Det gick faktiskt bra!
Efter det slutade vi så jag åkte med johan hem och la mig på altanen och solade. Medans han var hyper och kunde inte ligga still en sekund. Fick även se hans fina kostym han köpte igår. Han va så söt så. haha!
Vi skulle egentligen plugga men det blev inte så mycket. Vi frågade varandra om några glosor sen orkade ingen av oss något mer. Solen dödar en, man orkar helt enkelt inte tänka då..
Mamma messade och frågade om jag ville käka med henne på stan , så jag tog 4 bussen och mötte upp henne.
Nu måste jag plugga inför sista provet vi har imorgon.


Bilden är tagen för nästan precis ett år sen. När jag skulle och fotas med Niklas för han skulle ha bal.
Om en vecka är det våran tur! Och fyfan vad kul vi ska ha.