07.48

Good morning! What a beautiful morning!

Jag ska snart dra mot mig till bussen. Idag kom jag upp till skillnad från igår då jag var sten död när jag vaknade. Stängde av klockan och vipps så hade jag somnat. Inte bra alls, men jag åker till skolan idag istället och tar igen det. Egentligen behöver jag inte vara i skolan, men eftersom jag är såå otroligt duktig ska jag dra mig dit!

Sedan bjuder dagen på träning, växling av pengar och så ska jag träffa min bäste vän!

Solen skiner och jag är lycklig!
PUSS

Save the world tonight

Förra veckan var jag sjuk, jag låg med 39 graders feber de första dagarna så jag var rätt så sick. De resulterade till att jag satt hemma och shoppade över nätet ( som att jag aldrig gör de annars), men iaf.. Och när jag inte var sjuk shoppade jag lite mer. Och så lätt var 8000 borta! Jag är sjuk, har problem.. och som pappa alltid säger kommer jag säkert hamna i lyxfällan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, har i alla fall precis hämtat ut ett paket med kläder och skor så just nu skrattar jag, men när jag kollar på nordeas internet bank gråter jag. Det är ungefär så det ser ut för mig varje månad! Men det är inte alltid man är ung och dum.. Hoppas jag?

Om cirkus en vecka bär det av mot varmare breddgrader, jag och Ida åker till Mallis. Det ska bli så roligt, och framförallt såååå himla skönt!! Därefter åker jag och mamma till tenefiffa, så jag hinner mer eller mindre hem och vända innan vi drar iväg igen!

Dagen har bestått av ett prov i skolan, därefter åkte jag till farfar som ligger på sjukhus här på fastlandet. Han mådde väl sådär men blir snart bättre! Det ända positiva med att han ska opereras är att jag kan träffa honom, annars bor han på gotland. Så man får se de positiva i det negativa liksom!


Nytt inlägg

Dagen började bra, jag tvingade upp mig själv (även lucas) runt klockan 10. Hade inga planer på att sova bort sista lov dagen så det var bara att stiga upp. Vi åt frukost och allt var frid och fröjd, men det ändrades ganska snabbt! Vi började bråka (kontigt nog), jag svor och glas gick sönder. Det resulterade att han åkte ner och köpte ett par skor till mig som jag ville ha, som förlåt.

Han är lite trög denna kille men han är ändå det bästa jag har!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och vi har varit och handlat. Jag fick med min smörgåstårta hem som jag tjatat ett antal gånger om så nu är jag lycklig! Jobb ikväll 18-22.15.



ohh ohhh ohhh...

Snart är lovet slut, en och en halv dag återstår! Det bjuds på torsdag och sol! SOL... Jag och teppan steg upp relativt tidigt och tog oss en promenad. Väl hemma gjorde vi frukost och nu ska vi snart bege oss till Angelica där vi tjejer ska göra smörgåstårta! MUMS.

Ikväll ska jag jobba sen hem och sova! Sov inte så bra inatt då steffes säng är som en mjuk vattensäng och min rygg går av på mitten.

Den andra mars tvåtusenelva

Steffani min kompis ska bli filosof eller varför inte poet, hon yttrade sig precis om att hon vill börja hänga i sitt fönster. Det saknas bara hatten på huvudet och en cigg i munnen.

Jag har gått och blivit förkyld. Attans, men annars leker livet! Jag har sportlov och dagarna bara springer förbi. Hemma är jag som en riktg hemmafru som städar, lagar mat & tvättar. Och med mina vänner är jag samma gamla Julia som inte orkar någonting. Snart ska jag iväg och träna med Fia, kanske inte är det bästa när man är sjuk.

Världens bästa killar har gjort denna låt och den är helt ok. Nej skoja bara!!! DEN ÄR GRYM