Bilder från romme!






Jävla blogg.se

Åh ibland hatar jag bara blogg.se.. Höll precis på att ladda upp bilder från romme resan med skolan. Men tror ni det går? Nej först så förvinner bilderna helt , när jag börjar lägga in dom på nytt slutar det funka efter 3e bilden. Gash.
Får testa senare , annars får ni helt enkelt vara utan bilder :)

Så vad har nu hänt under veckan , inte mycket speciellt kan man väl konstatera.
Förutom att jag stod & köade för brucespringsteen biljetter med morsan i kungsan från 7 på morgonen i måndags.
Sen har veckan rullat på , med massa prov. Så mina kvällar har spanderats hemma med massa plugg! Jäätttee kul. Not
Sen har jag hunnit med och träna också :) Jag har blivit så duktig så.

Gårdagen spenderades med my honeeeeyys! Orkar inte skriva mer.

puss/jjandersson


en termin kvar

Hallåhallå!

Hoppas ni har haft en bra dag. Det har iallfal jag haft!
Idag i skolan har vi haft vikare i nästan alla ämnen. Lärarna har väl lyckats smitta varandra eller något. Varför kan inte alla bli så pass sjuka att vi slipper skolan?Iaf i några dagar. Sen kan dom bli friska igen & vi får komma tillbaka till skolan :)
När skoldagen var slut , och jag har kommit jätte långt med mitt bord på träslöjden. ( va bara tvungen att berätta det, lite stolt minnsan :) Men iaf... efter skolan åkte jag & teppan ner på stan och solade! Jag e brun :D höhö...
Åkte hem satt mig framför datan skulle börja plugga, men dum som jag är loggar jag in på msn. Och nej då kan jag inte logga ut när 10 pers skriver till mig. Så då blev det att jag satt här hela tiden fram tills de att jag skulle & träna. Men några frågor på no,n hann jag faktiskt göra! Nu måste jag plugga matte också. Har det på torsdag & no prov på fredag. En termin kvar, sen slipper jag den här skiten! Gud vad skönt det ska bli.

Jag är i den fasen som dom i film brukar vara. Ni vet håller i telefonen slår nummret, kollar på telefonen, ångrar sig går där ifrån. Ångrar sig igen och går tillbaka & tar upp telefonen endå. Men jag är duktig , så duuktig :D
Lite roligt är det också , för det är verkligen som i filmer. Vem vet jag kanske är nya julia roberts eller något! Nej men nu var jag rolig.


Måste plugga
puss/jjandersson

....

herregud.. han som sa till mig jag kommer aldrig bli så kär som jag är i julia för fyra veckor sen senast.


Märker de.... finns inte ord som beskriver hur jävla ledsen & besviken jag är just nu!


sömn?

Godmorgon på er!
Hoppas ni har sovit gott, det har iaf jag. Den lilla tiden jag verkligen sovit.

Gårdagen spenderades hos älsklingsida. Vi var så trötta så precis allt,allt var roligt.
Vi käkade massa mat , och godis :D Och när vi förstod att det säkert inte skulle bli någon utgång eftersom ögonen inte riktigt var med på det messade jag victor och frågade om han ville komma. Vi bad honom köpa med sig chips & visst gjorde han de :) Gullunge. Jag och ida skulle gå ut och gå en "promenad" innan han kom , men det blev att vi gick upp till ican och köpa cola ist. hahha vilken kväll , magen är 6 gånger större nu. Tog mig hem runt halv ett, satt en stund vid datan sen behövde jag faktiskt sova. Men det fick jag inte göra. Runt 3 ringde dennis mig! tack&lov han hatar mig inte längre. haha ;) Och vi pratade över en timme. Jag lovar er , att han vet precis vad han pratar om. Han har varkligen rätt om allt :O Han påstår att det är för han är 2 år äldre:P Men inte för jag tror de. Men nu känns allt så himla mycket bättre. Tack för du finns gubben, ja älskar dig!

Idag skulle jag och träna med pappa runt 10 , tror ni jag vaknade? hahaha nopps.
Så får väl försöka ta mig till gymmet själv sen , jag behöver ju trots allt röra på mig nu ;) 



puss/jjandersson

Måste bara säga tack till victor för allt också! Jag finns för dig precis som du finns för mig!
Du är bäst! loveu


Länge sen jag hade såhär kul

Igår var ju den dagen alla 9or ifrån skolan åkte till romme! Och jag lovar er att det va ett bra tag sen jag hade så kul.
Började med samling på parkeringen 05:30. Ida hotade att hugga alla fbk,are med sin "köttbaguet" för att hon skulle komma längst fram i ledet så vi kom på bussen först. De gick nog inte så bra så jag trängde mig igenom alla och sprang längst bak i bussen. Och där satt vi sen , jag, ida, teppan, vicke & ante. Ringde en hel del människor som nog inte uppskattade det speciellt mycket. Och jag satt & messade med "ssk killen" nästan hela vägen upp! haha lite gulligt faktiskt ;)
Vi var som idioter hela vägen .Mer behöver jag väl inte säga. Hahha asså aa :P
Många bilder togs och humöret var på topp hela tiden!

Framma vid romme runt 9 och Ida & Teppan skulle ge sig ut på skidor för första gången. Jag trodde seriöst jag skulle kisssa på mig! Ida tog väl det lite lugnt , men så fort teppan fick fart på skidorna hade hon ingen aning om hur hon skulle stanna. Så ni kan ju tänka er resten ;) Ser kinora lite längre upp i baken som kommer i 180 och skriker som en idiot. Hon ramlar totalt efter ett tag och rullar ner för backen. Jag fick åka upp igen och hjälpa henne med skidorna.

Sen ringde jag ante & vicke som redan hade åkt iväg någon annan stans. De va även dom jag spanderad mestadels  tid med. Vi va nog i dom flesta backarna. Och vet ni! jag ramlade inte än enda gång. Men nog gjorde många andra de så jag fick mig några riktiga skratt endå! Specc när anna fick sån panik när hon märkte att det blev jätte brant i ena backen helt plötsligt och ska då sätta sig ner. Inte för att det gick så bra! Så jag såg bara hur vicke stod och as gavarde och ante som redan va nere gjorde samma sak. Och jag va tvungen att stanna för jag skrattade så himla mycket så jag nästan fick tårar i ögonen! Och när anna kommer åkande i en annan backe som minst är 20 meter bred. Och vad gör hon? Jo åker rätt in i ante som står och väntar på henne! Så båda ramlar. Vilken jävla dag alltså! Jag behöver inte säga så mycket mer!

Eller jo måste berätta om ante den idioten också.
De va när vi skulle ge oss ut i en av dom röda backarna och det börjar med att han ramlar utan att ens ha fått upp någon fart. Alla kollade på honom & undrade vafan han höll på med. Han kom upp igen & ramlade yttlgare en gång. Jag & vicke garvade hur mkt som helst redan då. När han ramlat nästan 6 gånger. Kommer han ner i backen där vi andra står och väntar. Garvar & säger. - Nu vet jag vad det är!! Jag har glömt att knäppa pjäxorna! Idioten hade så åkt med helt öppna pjäxor. Och 40 liter snö var då på honom & i hans pjäxor. Det är nog bara han som klarar av en sån sak , och specc inte märka det innan. Och jag lovar! Jag skrattade så jag grät , och jag kunde knappt stå på mina egna skidor!

På bussen låg alla nästan däckade , Victor längst in , jag på honom , Ida på mig och milai låg på ida. Och ante tror jag låg åt andra hållet. Men det här är en dag jag inte glömmer! Och jag älskar verkligen vissa människor i min klass! så jävla underbara! Ni vet vilka ni är (L)(L)(L)

Senare på kvällen drog jag till rasmus gubben för att kolla hur det var med honom.
Han mådde bra , fast man såg hur trött han va. Så det blev en kort visit.

Massa bilder kommer sen när jag är hemma hos ida!

puss/jjandersson

ont

Hejhej!
Jag har ont i hela kroppen från självförsvaret igår. Specc har jag ont i armarna. Ibland trodde jag nästan att dom skulle gå av när han visade olika grepp på mig! Så nu gör det as ont bara lyfter dom. Inte bra alltså , jag ska ju kunna slås om nån rör mig nu ;)
Torsdag redan! Och imorgon åker vi till romme! fyfan vad kul det blir. Lite synd att rasmus gubben inte kan följa med. Han bröt nämligen benet igår när han åkte skidor (hoppade) haha. Så jaa han ligger på sjukan och har opererats & allt. Tusse lilla. Blir väl att hälsa på honom i helgen eller något. Efter skolan åkte jag ner o köpte godis med ida :D De måste man ju. Sen när jag kom hem va hela kylskåpet proppat med saker jag ska ha med mig imorgon. Man kan ju tro att mamma tror att jag ska vara borta i en vecka. Nu ska jag snart gå till bussen. Ska på hockey med brudsen!

ha de bra!

puss/jjandersson

måndag

Måndag , alltså ny vecka igen liksom ;)
Och som vanligt börjar jag med idrott klockan 8 på morgonen. Jag var inte med för mitt huvud & min hals mådde inte alls bra imorse. Men jag orkade mig till skolan endå eftersom jag inte vill missa våran enda no lektion vi har den här veckan. Och nästa vecka är det prov ,och jag har seriöst ingen aning om vad kap ens handlar om :S? blir väl att jag får sitta två dagar innan provet & plugga som en jude! jätte kul! Åkte hem hit med teppan som förövrigt rensade huset från chips & läsk. Rätt bra endå , för då kan inte jag äta upp de. hahaha men ungen vet precis vart vi brukar ha allt så när ja kom in på rummet satt hon där med chips påsen i knät. haha hon är för söt den där alltså!
 
Idag har jag varit riktigt duktig när det gäller träningen , körde dubbla pass. Ett vanligt medel med styrka & sen aerobic. Det är så jävla kul! Fick till&med morsan att vara kvar på det idag (: Nää nu har ja inte tid o sitta här. Måste plugga & sen runt 10 kommer emelie och hämtar sina skor.

Ja har tänk på dig nu varje dag i tre veckors tid.
Men nu skiter jag verkligen i dig. Jag tror inte på dig,
men du sårar mig äckligt mycket endå. Fattar inte varför du håller på...


Jag trodde på det du sa , jag gjorde verkligen det!

kalleanka

TJAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

klockan är ett & jag dör snart, jaa dör.. så trött är jag
Men eftersom ja inte skrivit här på länge kan ja de (:

Igår bjöds jag på tjejmiddag hos mig. Fick världens gulligaste & bästate presenter av mina älsklingar! Är så glad så (:
Kvällen fortsatte & mer folk kom. Men redan vid 9 hade polisen blivit kontaktad! höhöhöhöhö jätte kul! NOT! fan vad sur jag blev. Men nej de skulle inte förstöra kvällen , så packet drog sig hem till filip. Och senare på natten ner till kebaben där vi käkade & sen åkte hem och sussade.

Idag vaknade jag och teppan vid ett , låg och tröck i oss chips & godis sen gårdagen och gick även upp och käkade frukost. Är man feta så är man liksom :) Vid 4 tog vi oss till ida där vi inte gjorde så mkt. Pratade & käkade mera godis. Herregud va vi är duktiga. Vi som skulle sluta med godis.
Ida messade milai som bad oss komma ner till hennes nya villa som dom flyttade in i idag! Så himla fin. Ska nog bo där med henne :)
Vid kvart över 11 sprang jag och teppan som galningar för att hinna med halv bussen ifrån ronna , men nej då går inte skit bussen. Så vi tog en taxi ner till centralen där alla coolingar var! hhöhöh
Och nu har ja näsan precis kommit hem , o ska sussa i min älskade säng!

enjoy

PUSSSSSSSSSSSS/jjandersson

rubrik

Hellu babes!

Torsdag & bara en dag kvar till min tjejmiddag (:
Har precis stoppat i mig en knäcke macka & ett glas med juice. De är väl inte bra o käka innan träning? haha..äcsshh.. Ska bara packa sen ska jag & pappa bege oss mot gymmet där mamma möter upp oss. Efter det ska vi åka & handla allt som behövs till imorgon. Vet inte om emelie gumman kommer hit sen. Får se , vi pratade lite om det igår. Skoldagen gick fort idag , och på dom två sista lektionerna hade vi vikarie. Och som vanligt blir då ingenting gjort eftersom det inte finns en chans att koncentrara sig.  Så var min dag & så ser resten ut! Jipi vilket roligt inlägg :)

puss/jjandersson

familj på gym

Läsar antalet ökar hela tiden :) Eller för det mesta , det går väl lite upp & ner. Roligt! Inte för mitt liv är speciellt intressant.
Ni kanske bara råkar slinka in här lite då och då ;) jag vetefan :P
Hem kommen från gymmet för drygt en timme sen , har slängt i mig lite mat sen satte jag och mamma och bestämmde vad som skulle köpas tills på fredag! Och en till rolig sak att när mamma och jag va på gröndal & fixade gym kortet till mig fick vi med oss pappa också att börja träna :D så nu har han också kort där ;) Så på torsdag blir det familjen på gymmet! hahah fan va fult. Men det är bra för då kan pappa lära mig alla maskiner , så slipper en instruktör göra det :P

Nej nu är det plugg som står på schemat.

puss/jjandersson

vännerna alla vill ha

Dom lite bättre nu när allt är som jobbigast!
ja älskar er <3

  
 





Och ett extra hjärta till dig gumman!
Det är bara du som förstår! En vän som alla verkligen borde ha! <3

träslöjd

Idag är jag glad :D , mycket mycket gladare än igår! De är bra de :) Vissa människor får mig på topp igen (:
Skoldagen gick fort , och våran sista lektion är träslöjd. Det är nog det tråkigaste ämnet som finns! Jag kan verkligen inget. Eller jo såga & fila men fan inte bygga ihop nått. Och jag som nu håller på med ett säng bord , som desutom ska bestå av en låda? vad tänkte jag med. haha. Jag och teppan roade oss på andra sätt genom att limma fast våran träslöjdslärares kopp med lim ifrån lim pistol. Så nu sitter den nog där :D haha ja sån är våran humor :) Men who care? Vi har iaf roligt , och de är ju själva meningen (:... aja :P

Snart skjussar pappa mig till gymmet , men ja har inte riktigt besämmt om ja ska gymma eller köra step up. För det är grymt kul (: Sen ikväll måste jag plugga :/ BUHHUU...

puss/jjandersson

.....

Jävla skit dag. Ja helt seriöst , idag är jag inte alls på humör!
Skolan har börjat , man måste gå upp tidigt. Vissa personer stör jag mig så mycket på just nu.
Jag bråkade med folket här hemma så jag kom aldrig iväg till gymmet , de stör mig mest. Så bara för ja va så sur tog ja på mig träningskläder & gick ut och sprang istället. Som jag ångrar nu , för jag hade nog för lite kläder på mig. Visst jag frös inte när jag sprang , för man blir varm. Men halsen var helt bar så imorgon har jag väl halsfluss igen eller något.
Jag sitter & tänker tillbaka på allt , som får mig att gråta i omgångar. Jävla helvetes dag!

jag är arg!

puss/jjandersson

Sammanfattning

Det får bli en sammanfattning av helgen nu. Eftersom jag varken har haft tid eller ork att blogga denna helg.

Fredag
Åkte upp med 12 tåget till sthlm & spenderade förmiddagen där med bästavän! , Massa shopping blev det också för min del. Åkte hem till våran lilla stad, mötte upp emelie & gick o käkade på nancys. Vidare till emelie där vi försökte komma på vad vi skulle göra. Skulle egentligen på fest i hölö men det blev inte så. Så vi åkte hem till pontus ett tag & sen vidare hem till emelie igen där natten spenderades.

Lördag
Låg & kollade på film till kl 3 ungefär, gick upp åt frukost?/luch , tillbaka till sängen där vi låg ett tag till.
Sen åkte jag & teppan hem och fixade oss. Medans alla tre letade fest. Men hittade vi någon? Nej så vi tog oss ut till enhörna där det var lite folk hos johanna. Som förövrigt sög. Så ruben& sören messade mig o sa att det va fest hos någon jepser. Yes tänkte vi , byebye enhörna. Men vad fan händer inte då? Buss jäveln går inte. Så nu gott folk lovar jag er att jag ger mig aldrig ut till enhörna igen. Kanske i sommar när bussarna går varje halvtimme. Aldrig annars! Vad sura vi blev. Men som räddning hade vi teppans underbara morfar som hämtade oss :D Så vi åkte dit, va där ett tag sen åkte dom med sista bussen hem & jag gick hem till mig och sussade så sött :)

Söndag
Dagen idag alltså , vaknade av ett sms imorse från AMER! hahah tack för de. Men det var väl ändå dags att gå upp.
Satte mig vad datan ett tag , käkade frukost. Sen åkte jag & tränade. Ja ni hörde rätt , tränade :D Ja har ju fyllt 16 nu , så  nu får jag träna på gym. Sprang mest på bandet idag & körde med crosstrainern , och sen kanske körde med 3 maskiner eller nått. Eftersom det va första gången så ville jag inte dö eller något i nån jävla sak. Så jag körde med dom jag visste hur man gjorde. Sen får jag väl gå med en sån där som visar hur man ska göra. Men gaaah vad jag känner mig duktig. Två timmar på gymmet , inte illa för lilla julia ;) Imorgon lär jag ha träningsvärk i hela kroppen.



puss/jjandersson


shopping

Hej snuttisar!

Sitter nu hemma hos emelie, vi hade tänk och gå ner och sola snart :)
Idag var jag i sthlm & kom hem med en del saker , bla mina chinos :D:D Hittade ingen väska men jag ska ner på stan imorgon och köpa en jag vet att ja vill ha :) Kan visa er senare vad det blev.
Eller imorgon , för planerna för ikväll är inte riktigt bestämda än :P Så vi får se.

puss/jjandersson

Min födelsedag

Hipphipphurra! Då var min 16 års dag över då, börjar faktiskt känna mig lite gamal & skrynglig. haha.
Nej men dagen idag har varit mysig. Började med att världens pappa kom in och sjöng för mig med ljuvlig stämma (not)
och så fick jag frukost på sängen. Och med massa kuvert som låg bredvid. Det var släktingarna från gotland som hade skickat massa pengar :) Så nu är jag riiik! Mer rik än vanligt ;) höhö skojja!
Runt 6 började släkten ramla in , är jätte nöjd med presenterna! Och är så glad att jag har just den familjen ja har!
Har sagt det förut  , men säger det igen! Den är bäst! jag älskar alla så himla mycket.

Imorgon blir det stockholm , måste ha chinos & en ny väska! Ni får se bilder sen om jag hittar något!

puss/jjandersson

16 år!

Nu är jag 16 år! Fattar ni hela 16 år.
Fast jag är inte född förns kl 08:33. Så det är några timmar kvar!

Igår begav jag mig hem till ajda hoe och där väntade anna med sin kamera så det var bara att sätta fart att sminka sin & allt sånt. Och sen posera så sött framför hennes kamera. Hon tjatar hela tiden på att hon vill ta bilder , och hon har massa med ideér (säger hon). Och sen när dagen kommer då vi ska fotografera säger hon ingenting. hahah.
Men jag och ida hade kul endå :) Kan lägga upp några av bilderna sen.

Nej nu ska jag sussa , för imorogn ska jag upp ( eller egentligen idag) och luncha med bästa teppan på stan innan jag åker hem och fixar inför kvällen då släkten kommer!

puss/jjandersson


egypten

Egypten,Egypten,Egypten.
Ja det är det som kommer upp i mitt huvud titt som tätt.
Den veckan jag var där nere , jaa alltså jag har nog aldrig tagit vara på varandra dag så mycket som jag gjorde då! Jag älskade verkligen allt. Hotellet var helt underbart , och inte tala om folket. Alla var bara så himla trevliga , det stek hett varje dag! Och man låg bara i solen & älskade allt som fanns runt än. Det är då man undrar vafan man bor i Sverige för.
Vad jag saknar det! herrejöses alltså.

Men nu är det mindre än ett år kvar tills jag står där nere på Egyptens flygplats & vet att jag har två veckor i paradiset!
så ja , jag vill gärna ha NOVEMBER nu :)


Världens finaste & bästa hotell!


Kamelen älskade mig! haha


Vi åkte ut en dag & snorklade i röda havet & simmade med delfiner


Helt jävla underbart!!!

Va bara tvungen att få skriva av mig lite , det är sjukt hur mkt man kan sakna något!

puss/jjandersson


Skridskor

Hej!

Äntligen hemma & jag har absolut ingenting planerat för kvällen. Det lutar åt en skön hemma kväll. Under tre dagar har det varit så att jagkommit hem , duschat, ätigt slängt på mig nya kläder & sen dragit ut igen.
Igår var det poker kväll hemma hos adrian med trevligt folk. Och eftersom jag inte har en aning om hur man spelar så fick jag vara dealer ;) Fast usch vad jag tröttnade efter ett tag. Haha.
Runt 12 drog jag & älskling oss hem till honom och somnade så gott :) Va man är trött nu för tiden. haha

Idag bestämde jag & ida oss för att ta skridskorna & leta upp någon stans att åka.
Fick bli vid månskensrinken. Vi var helt emsamma, så där åkte vi i våran ensam het men roligt hade vi endå. Men lite små panik attacker då & då. Varför orkar jag inte berätta.

Puss/jjanderrson



babybaby

Klockan är nu strax efter 2 på natten & jag sitter här hos åsa(niklas moster) helt ensam med två sovande barn i sina rum. Och jag är typ rädd? hahah som alltid när det är helt tyst & mörkt. Niklas och Adrian drog ner till stan för att köpa kebab. Så snart kommer dom väl :D
Åsa kommer hem någongång runt 4 och då ska vi traska hem till älskling tror ja.

ehh vilket meningslöst inlägg.. tänkte bara få tiden & gå lite :P

puss/jjandersson


2009

Nytt år med nya möjligheter! Jag hoppas att det här året blir kanon! Men det blir det nog, har världens bästa vänner, underbar pojkvän, jag går sista terminen på skolan ja hatar, börjar gymnasiet efter sommaren, åker till Egypten igen i november. Om man kollar så ser det ut att bli ett toppen år. Men man vet ju aldrig.

Nu är det alltså 2 januari. Jag är fortfarande helt död i kroppen efter nyår & med lite blåmärken här och där.
Snart ska jag bege mig & luncha med mina bästa vänner! Mysigt , och jag är as hungrig! Ikväll ska vi till niklas moster & vara barnvakt åt hans kusiner. Minna & adde följer också med. Hoppas det blir en bra kväll!

6 dagar kvar :D Sen är jag 16 bast! (: