Gott nytt år!

Hejhej! Innan jag drar iväg vill jag bara säga gott nytt år! Och jag hoppas verkligen att ni får en toppen kväll! Det ska iaf jag försöka ha! :D

Såhär ser jag ut ikväll!


puss/jjandersson

nyårsafton

Godmorgon sötisar!
Hoppas ni har sovit gott , det har jag iallafal förutom att jag drömde sjukt inatt igen! Sånt gillar vi inte , plus att det tog en evighet för mig igår att somna. Men inte så konstigt när jag sov i soffan tidigare under dagen i 2 timmar.
Så vad händer idag då? Jo jag ska bege mig hem till pojkvännen runt 2. Då skulle vi tydligen åka & handla mat med hans mamma. Tror ja? haha. Efter det blir det väl att fixa sig , det kommer ju ta ett tag för mig. Och sen beställa hem mat från något ställe :) Senare börjar väl folket troppa in hos honom. Eller asså ärligt talat har ja ingen koll hur denna dag kommer se ut. Får väl bli som de bli. Bara jag har mina bästa hos mig blir nog dagen bra! :D
Nej nu ska jag göra mig lite frukost och sätta mig framför tv,n!

Ni får ha en jätte bra dag/kväll!

puss/jjandersson


Klänning

Usch inatt hade jag världens skummaste dröm. Jag drömde om att jag va med barn, och jag själv har jätte svårt med aborter. Och det hade jag även i drömmen , så jag velade fram & tillbaka hur jag skulle göra. Alla i min närhet va för abort men nej inte jag. Och det värsta var att jag bara var 15 år. Och det skummaste av allt var att i drömmen var det precis som att jag vaknade & tänkte " gud vad skönt det va bara en dröm" men sen så vare att det var så i verkligheten också. haha fattar ni? äckligt var det iaf.
Sen så vaknade jag upp på riktigt, hade kunnat somna om igen men jag tvingade mig själv att gå upp för den där drömmen hade säkert kommit tillbaka igen! jaja nog snackat om min dröm.

Nu vill ni väl se min klänning som jag sydde klart igår :D


Här är den , grå med volanger. Helt nöjd faktiskt. Bara att det blev ett litet fel bara för bakstycket är kortare än framstycker så därför blir 3e volangen ojämn med den där bak. Men ähh vafan det va min första klänning jag har sytt. Jag får väl tänka så ist. Funderar på att ha den imorgon, eller så hittar jag något annat när jag beger mig ner på stan idag igen. Måste iaf hitta ett par nylon strumpbyxor. Hörs sen!

puss/jjandersson

hobbyturk

Hej bloggen!

Nu är det mitt 3e inlägg för idag. Undra hur länge det här kommer fortsätta såhär, inte så länge om ja får gissa!
Just nu sitter jag här i pyjamasen & har precis borstat tänderna och tvättat bort sminket. Så nu är det bara sängen och godnatt som väntar. Men först tänkte jag visa er resultatet av teppans färgning vi gjorde i hennes hår.
hahahah hon ville ju ha mörkbrunt , riight?.....


.. men resultatet blev dock svart. HAHA
lite kul var det faktiskt. För hon kommer in i rummet med blött hår

-alltså kolla julia det är ju fan svart!
-nejdå, men föna det så blire nog ljusare. Det är ju alltid mörkare när håret är blött..
"kommer in efter några minuter & jag hör henne säga i hallen - aa men oj vad mkt ljusare det blev.
-  HAHAHAH nej men vadå? , det där blev väl fint :) bara du fixar det.
- aa kanske , & tack för den blicken föresten!

puss/jjandersson

hemma hos teppan

Hej gullungar!
Sitter nu hemma hos teppan med laptopen i knät. Kom hit för inte alls så länge sen & har fått i mig lite mat :)
Nu håller vi på och färgar hennes hår så vi får hoppas att resultatet blir bra :D Hon vill nämligen ha sitt hår mörkare. Snyggt blir det nog! Sitter och kollar i HMs nya vår katalog , känns som att det blir blommigt i vår vi ska ha på oss ;) åhh fina smycken, sjalar, blusar! Ge mig ny vår garderob tack :D Det skulle inte sitta fel just nu.
Nej nu hat jag inge mer att skriva om.

puss/jjandersson

två dagar kvar till nyår!

NU BLIR NI GLADA VA :D

När jag kollar på min statestik ser jag att ni fortsätter att besöka min blogg även fast det var evigheter sen jag skrev!
Så jag får väl ta och börja skriva här igen :) Har inte så mycket och säga just nu. Men de kommer.
Kan visa er min klänning som jag sydde klart idag , lite senare. Just nu håller jag på och värmer mig lite mat sen ska jag bege mig ner till stan , I think.. Och senare möta upp älskling lite snabbt innan hans träning! ha det så bra gullungar!

puss/jjandersson