släng er i väggen idrottare...







.

HEEEEJ FIA !!

-

TJOLLA!!

Här sitter jag pigg som ja, jag vet inte vad! Men trött är jag då inte..
Somnade tidigare idag i pappas knä när jag låg och kollade på tv, sov i 4 timmar så nu är jag hur pigg som helst!
Imorgon ska jag på min första introduktion på frikis&svettis så får vi se hur det går.

Min tisse sitter bredvid mig och försöker desperat lägga sig i mitt knä där jag har datorn. Så nu ska jag lägga den ifrån migden och gosa med min sötnos!

Puss på er!!


klippa håret, bestiga mount everest & bli firad..

Som ni ser i rubriken besteg jag alltså mount everest igår tillsammans med min bäste vän Ida.
Okej kanske inte riktigt, men bergen i Lina hage. Dom är inte heller att leka med kan jag ju tala om.
Som vi skrattade när vi krigade oss igenom snön, kröp under grenar och inkräcktade på tomter. Vi levde farligt helt enkelt. När vi sen nådde vårat mål fick jag till min stora förvåning se två stora tårtor och massa annat gott. Kinora hade bakat till mig eftersom jag fyller år på fredag, så hon ville fira mig innan. Så jag kunde ju inget annat än att le.
Efter det blev det poker! Och jag har sveriges sämsta poker face, när det inte går bra skrattar jag o bara kör, och när jag väl har något bra går jag satsar jag som fan. Så det lär gå ganska snabbt o förstå hur jag spelar. Men kan väl inte påstå att mina motståndare var de vassaste knivarna i lådan så dom fattade nog inte de!




Detta inlägg skulle ha publicerats igår


jag lever i antarktiskt förfan!!!

-

just take it babe


Take off your colours

Nu ska några cm bort på detta slitna hår som just nu sitter på huvet.. Ida ska få sätta saxen i mitt hår, då jag vägrar gå till en frisör eftersom det alltid resulterar med att jag går därifrån med 8 cm kortare hår när jag bad om 3.. Så nej ni, nu är det ingen mindre än Ida Sörensen som klipper mig.
Men innan ska jag käka lite lunch och fixa o trixa här hemma innan jag beger mig ut i kylan.

Tjollahej!

omygod

Det blev bio mys med mina flickor ikväll. Och det har resulterat till att jag sitter här livrädd och blir knäpp tyst för minsta lilla ljud jag hör.
Vi var och såg Paranormal activity och det måste ha varit mitt livs sämsta beslut. Den var verkligen hemsk. Och nu har jag bara filmen i huvudet. Det förvånar mig inte om det står någon jävel bakom mig snart och ska döda mig... Aldrig mer säger jag bara.
Tror det blir kudden i mammas och pappas säng. Får se hur de känns sen när jag ska lägga mig. Men fy vad hemsk den var..

Nej slut pratat om den idiot filmen..
Hoppas alla har haft en toppen dag och en toppen kväll!

Puss&Kram

4 dahar kvar nu vafan! sen är jag 17 barre...

Min pärla



HOLA GUAPO!

Spanien i sommar med Minna, Ida, Maja & Tove!
kommer de blir grymt eller? OM de kommer... fyfan va roligt!

Nu är de bara dags för mig att börja spara pengar, något som kanske inte är lika roligt!


MITT ÅR 2009!

2009 började kanske inte riktigt så jätte bra! Jag och min kille gjorde slut efter nästan ett års förhållande. Men det var bäst för oss båda. . 8 dagar efter nyårsafton fyllde jag 16 år! Jag var en lycklig tjej som tyckte hon blivit jätte stor. I samma veva hade jag min tjejmiddag/fest som inte gick som det var planerat. Halv 10 var polisen kontaktad. Skolan började igen och alla 9or åkte till romme. Och det är det bästa jag gjort med klassen, helt klart ett minne för livet!


Februari kom och det blev en hel del fester denna månad. Så musiken och drickan var våran bästa vän! haha!
Jag åkte även på kryssning i slutet av månaden med Mimmi som var så jävla klockren! Vi hade sjukt kul och vi träffade på massor med nytt folk, och det var då jag träffade Joakim från västerås. Killen som även kom till mig två veckor efter kryssningen.


Mars var här och det var sizefive som höll ihop! Haha.
Det var vi och jag älskade det. ( Jag, Ida, Teppan, Rasmus & Victor)
Denna månad hände det väl inte speciellt mycket. Fester, vänner och skolan fortsatte och jag var duktig tjej.

Våren var här och det var April. Månaden började med två roliga fester. 70/80 tals fest och så Emelies fest som hade sin egna charm men det funkade liksom..
Jag var glad, sommaren var på väg, jag hade världens bästa vänner och ett liv som man inte behövde klaga på!
Allt rullade bara på helt enkelt. Almost hade även sin fest denna månad och det måste vara den roligaste festen jag varit på.
Valborg firades hemma hos mig med middag och även denna dagen har sin egna lilla charm..


MajMajMaj..
Skolan började närma sitt slut. Och jag fick mer och mer ångest att jag aldrig skulle gå tillsammans med dessa underbara personer som jag träffade varje dag.
9 maj åkte hela släkten till Halmstad över en helg och det var både mysigt och roligt att träffa alla andra släktingar som jag aldrig träffat eller bara träffat när jag var liten.
SOMMAREN VAR NÄÄSTAN HÄR!


Juni kom och det var denna månaden vi slutade skolan. Det var blandade känslor. Så himla skönt att slippa ronna skolan, men hemskt att splittras ifrån klassen! Och vem grät inte först mest på skolavslutningen om inte JAG.
Men innan det hade vi våran efterlängtade bal, jag gick tillsammans med min bästa kompis Johan som även var som min bror och vi var så fina så! Och även denna kväll är en kväll jag aldrig kommer glömma! Jisses vad vi hade roligt. Och vi dansade till fötterna bultade och kläningarna var helt blöta. Okej inte riktigt , men nästan!
Och det var även i Juni alla vi brudar åkte upp till allsång på skansen och jag fick se min Måns. Och det var ren jävla lycka ska jag tala om! Jag spenderade också några dagar i Trosa tillsammans med mormor,morfar & kusin Tyra innan jag åkte tillbaka till Tälje där det bjöds på massor med fester! Stranden blev också våran bästa vän!


Började månaden Juli med att åka till Gotland. En vecka senare kom Ida ner och jag var en riktigt lycklig tjej.
Vi hade roligt och hur mysigt som helst. Vi bestämmde oss även för att träffade Sebastian,Tim & Mathias.
Och det var inget vi ångrar, för roligt hade vi!
När vi kom hem fortsatte jag att träffa Sebastian en hel del och det blev många dagar och kvällar som jag spenderade med honom.
I slutet av månaden hade Alexander sin fest som bar med sig både bra minnen men även att jag blev osams med min bästa vän..
Den kvällen slutade med att alla stod nere vid maren och käkade pannkakor , något som vi aldrig glömmer och skrattar lika mycket åt idag som vi gjorde då.

I agusti började jag min sommarjobbs period som skulle pågå i tre veckor. Det var hemskt i början och slutade även med att det var hemskt o sluta. Det var en vane sak att träffa alla som jobbade där och när man inte gjorde det tyckte man att något var fel. Det var även denna månad jag flyttade hem till Ida i en vecka då hennes päron for till Åland. Och jag menar, vi är ju ungdomar. Så vi rev stället!! Nej okej inte riktigt men nästan ;)
Jag började på John Bauer gymnasiet i slutet av månaden och fick även reda på att vi skulle flytta till villa.
Mitt liv var rent ut sagt skit då, för skolan var de värsta jag varit med om. Och jag vägrade att flytta till huset vi nu tyvärr bor i. Det fixade sig med skolan och det blev Design på Vacksta. Något jag inte ångrar idag.
Det var även denna månad alla vi tjejer åkte till grönan, och av en ren slump hamnade jag och Ida med i programmet smartast på grönan. Och jag fick träffa måns igen. och jag säger bara, lycka...


seeeeptember, det var alltså påväg att bli höst. Skolan fortsatte och jag kom bara närmare mina tjejer som idag är som mina systrar. Alltså Minna,Tove & Maja.
Det hände nog inte så mycket mer speciellt denna månad. Livet flöt bara på helt enkelt..


Oktober, månaden när både papi & bästavän ida fyller år. På samma dag till och med.
Så här firades det hejvillt och vi hade sjukt kul! Det ända tråkiga var att det började bli kallt, riktigt kallt.

November, den månaden jag hade väntat på i 11 månader. Månaden när vi skulle åka till Egypten.
Och visst var det lika underbart som året innan. Och jag blev helt förstörd av att åka hem. Minnen för livet säger jag bara..Jag blev kär i en dj på resan som tyvärr inte fick följa med hem. HAHA!

December kom och jag väntade på tomten. Skolan slutade och jag var happy, very happy om jag får säga det själv. Det var även denna månad jag gick från blond till brunett. Något jag aldrig gjort förut, och det blev faktiskt riktigt bra! Julafton spenderades här hemma i huset tillsammans med resten av familjen och vi hade det lika underbart som alltid! Och vi hade en VIIIT jul!! En toppen jul helt enkelt.

Och med all denna information kan jag ju bara säga att mitt år har varit helt otroligt grymt.
Det bästa året någonsin, och det är tack vare alla nya underbara människor jag träffat!
tack för att ni finns, jag älskar er..


...