Lakritz

Nu är klockan halv ett och jag är så himla trött. Jag lägger böckerna åt sidan och lägger mig och väntar på att han den där john ska komma! Imorgon är det jobb hela dagen lång och efter det ska jag till världens bästa hund då min moster är borta!


Modevisning 2010


Här är min klänning jag gjort i formgivningen och så min fina vän Linda som går i Idas kläder hon sytt i samma kurs!
Om jag är stolt över min och de andra tjejernas prestationer!


små ord kan göra en lycklig

Fina pojkar hämtade upp mig på centralen för att köra hem mig , och när vi står på centralen undrar nille varför inte jag är på lokal festen. Jag svarar att jag har massor att plugga och att jag ska jobba imorgon, han kramar då om mig och kollar på mattias och säger ' det här är fan den bästa tjejen! Mattias kollar då på nille och svarar' ja och det finns ingen finare tjej än henne. Medans nille säger till mig' en sån som dig borde man ha! Jag blev så himla glad och att höra det från dessa killar för det är inte vanligt! Det gjorde min dag, och det menar jag verkligen!!

Nu sitter jag här och pluggar och det är faktiskt inte alls lika jobbigt som jag trodde det skulle vara. Snart klar med första arbetet och jag ska skriva ett helt till i arbettsätt & lärande.

Nu kan jag säga till mig själv igen.. du klarar det här.

Go to school


Om cirkus 10 minuter ska jag hoppa i conversen och lunka till bussen. Väl i skolan har vi svenska prov och jag är ganska nervös. Bara nervös över de konstiga orden vi ska kunna annars är svenska inga problem.
Efter skolan har jag en hel del att göra och jag ska ta tag i mit liv, så istället för att gå på lokalfest som alla andra mina vänner ska göra ska jag sitta hemma och göra saker som behövs, så jag slipper stressa ihjäl mig nästa vecka för det har jag då icke tid med då jag både jobbar i veckan och ska på jobbintervju.


help me!

Det är mycket i mitt liv just nu som snurrar runt.
Jag ska på möten hit och dit, jobba, skolan (som är helt galen just nu) har precis haft modevisning och jag har tressat som en jude för att allt ska bli klart. Jag mår verkligen inte bra och det blir bara värre när jag förstår att vissa av de viktiga sakerna som ska göras har glömts bort. Dom har ringt från ett annat jobb och jag vet inte alls vad jag vill,känner eller vågar! Man ska tänka att man klarar allt. Men just nu orkar jag inte det, har haft den inställningen nu ett tag och hur har det gått?

Va bara tvungen att få skriva av mig.. nu ska jag gå och plugga (ovanligt)..

Ida på ingång



Vaknade och såg att det regnade, stängde av mobilen som så fint ringde och fortsatte att drömma mig bort medans jag sov så skönt i min säng! Inte tänkte jag gå upp, sätta på mig idrottskläder och ta mig till IP där vi skulle hoppa höjdhopp, springa och ja gud vet vad. Fick ett mess från ida " ska vi åka till skärholmen" och visst känns det lite mer lockande. Tur är väl det att idrottsdagen faktiskt ställdes in så jag behöver inte ha dåligt samvete när jag går där affärerna och väljer allla kläder jag vill ha.

Moppen är såld , lönen har satts in på kontot plus att jag fick mer pengar av pappa! Kattscching!
nu drar jag mot skärholmen. Ska bara föna håret först och göra några engelska läxor

It´s a lifestyle

Jag har gått i skolan, shoppat i la stada, tränat med Olivia och även städat på rummet!
Mycket nöjd med dagens prestationer. Ida tyckte det var en plåga att göra staden osäker idag då jag velade fram och tillbaka på allt jag höll i. Och tur var väl det för det var ynka 3 saker som fick följa med mig hem, men det var desto mer saker i affären. Så där var det vuxenpoäng till mig att faktiskt kunna tänka ett steg längre och inte köpa just den tröjan som jag förstod att jag aldrig skulle använda även fast den var sjukt snygg!

Nu ligger katten bredvid och snarkar. Tror jag ska göra desamma nu.¨








my heart



Att veta att dom alltid finns där i vått och tort. Att alltid ha någon att skratta med, att sitta i timmar och inte göra något speciellt. Prata framtidsplaner, minnen och undra vad som kommer härnäst. Att kolla på världens finaste människor och förstå att just dem är mina, mina alldeles egna vänner.. Just det gör mig lycklig, riktigt lycklig! Jag älskar er nu och föralltid!

think one more time

Jag ska ut och övningsköra så håll i hatten gott folk!

Igår var det grillning med familj plus mina två extra systrar Ida & Teppan som ändå räknas in i familjen. Vi satt länge och pratade om allt, och jag lovar er.. Teppan är riktigt sjuk  i huvudet och man undrar vart hon får allt ifrån, mer behöver jag inte säga.


help

Jag är så himla nervös inför matte nationella!! önska mig lycka till..

snart borta..

Nu är rosa bettan såld :( Så jävla tragiskt. Nästan så tragiskt att jag vill ringa och säga att den inte är till salu längre. Två stycken var här och tittade på den tidigare idag och i helgen kommer dom och hämtar den. Förstå vad galet sorgligt! Så mycket roligt man har haft med denna lilla sak , och så många gånger man nästan dött! Hur ska jag nu få lite spänning i vardagen liksom?

Men det vet tamefan jag , körkorts tillståndet till o få övningsköra låg på bordet när jag kom hem! Så nu jävlar ska jag ut o fara. inte på moppe, men i bil! Får se hur de går.

Nu blire lite plugg av matte och sen sussa!

LOVEEE



älskade solsken!




Står i köket och gör mig lite te! Efter det blir det ut i solen med datan för att finslipa de sista inför redovisningen imorgon. Sen är det bara att fortsätta med alla miljoner grejer vi har.  Idag fick jag yttligare två saker som jag ska göra. Men det är inte lång tid kvar nu , det är bara att bita ihop och kämpa!

Dalparken



Det är underbart väder utanför mitt fönster så nu skiter jag i pluggandet för en stund och åker till dalparken och har det mysigt med mina finaste vänner! Tjingeling!

black





Kycklingsallad, städning & plugg!

tjarrååå

17/5-10

Nu hoppar jag över engelskan och tar mig hem. Ska plugga en massa hemma för här kan jag inte vara kvar. Är så himla täppt i nästan så jag blir helt tung i huvudet. Och det försvinner inte. Jag behöver otrivincomp nässpray för att vara på banan igen!

Hej

varför...

Bara tanken på allt plugg jag har denna vecka får mig att kräkas!

Poverpoint redovisning på onsdag
Fördjupning fackteckning
2 bok rapporter engelska
Film rapport engelska
Fördjupningsarbete TFF
Nationellt prov matte




all the things you do

Igår var ju årets underbaraste dag hittils! Efter bara 5 timmars sömn var det städning som stod på schemat! Men trots lite sömn var jag pigg och på topp ändå! Vi tjejer som sovit kvar hos teppan hjälptes åt att städa undan efter kvällens bravader.
Efter det tog vi oss ner på stan där vi skulle till polisen men självklart var det stängt så vi satte oss på maren och njöt av sällskapet och solen! måste vara säga att jag älskar min lilla importerade kines som jag köpte igår! Alltså michelle Cortez. Finare & snällare människa får man leta efter!

Nu sitter jag på jobbet (Friskis), slutar tre och klockan 4 börjar jag på det andra jobbet (donken). Jag är trött,trött,trött efter att inte varit hemma på tre dagar. Men jag älskar livet & skulle inte byta bort något för en sekund!

Underbar familj, världens bästa vänner, bra skola & två jobb!
jag ska då tamefan inte klaga!

Tack och bock för mig!

Soluppgång frugan!

Två bra dagar! Det gillar vi, även fast kvällen slutade väldigt tidigt för mig och Ida igår då vi skulle göra ett engelska arbete men istället så somnade vi och sov resten av natten. Idag bjuds det på festligheter efter jobbet, bästa vän har nämligen fest och det tackar man ju inte nej till. Men det blir nog lite lugnt på alkohol fronten.

mitt liv är allt bra ibland, och det är tack vare mina fina vänner!


Halv 5 igår morse då man traskade hem med ida efter kvällens & nattens händelser!

fick även med mig fina rosor som jag fick av två fina pojkar.

12/5

Jag är en trött tjej just nu
mycket trött faktiskt
haft nationella
& samtal
tränat
ätit

Nu är det kväller och det bjuder ju självklart på festligheter när man är ledig dagen därpå!

Peace and love

soul sisters



Try to be so cool as I´m

Nu har jag pluggat mattematik i cirkus två timmar, inte i sträck men två timmar. Jag har även hunnit till friskis där jag körde ett träningspass innan jag tog bettan och körde hem.

Jag har panik för Nationella provet imorgon, jag vet inte varför. Borde egentligen inte vara det då jag är rätt bra på matte men just nu är de värre än någonsin! Wish me luck!


lite jobbig tid

Sitter och tvingar i mig nutrilett dricka på lunchen och jag har aldrig smakat på något som är så gott!!!! eller så vare inte de ;P;P;P;P..
Snart ska vi iväg och kolla på när alla idrotts ettor visar upp sina danser dom tränat på under hela läsåret. Ska bli riktigt roligt och vad jag vet nu är alla hur nervösa som helst då nästan hela skolan kommer vara där och kolla på dem. Men de går nog bra!

Imorgon är det nationella i matte så kvällen ska spenderas med min käre mattebok!
Just nu har vi så himla mycket i skolan så jag vill bara försvinna ner under jorden och komma tillbaka när allt är över. Men tyvärr så går ju inte det.

Jag ska klara det!

Puss o love

alejandro

Hej & välkommen till Julias blogg 2010!

Idag har jag jobbat, städat rummet och så har jag ätit,ätit och åter igen ätit. För imorgon börjar mitt nya sunda liv! Fredagen var toppen och linnsan var värd all detta firande! Så grattis igen min stora tjej! Jag älskar dig.
Sen har väl inte helgen haft så mycket mer att erbjuda, jobbade hela lördagen och var inte speciellt pigg när jag vaknade kl 9 efter att ha somnat runt halv 4. Så när jag kom hem igår slocknade jag direkt i soffan!

Nej nu gäspar jag!
sängen, ja tack!!



.

Ja, jag ska skriva. Det tar bara lite tid!