I'm sick, but not so sick

Idag sa min hals ifrån. Eller kanske mer mitt förstånd, igår låg jag och hostade oavbrutet när jag och mamma låg och kollade på tv och det var inte bättre imorse när jag vaknade , och hade sovit jätte dåligt hela natten pga det så jag tyckte det var bäst att vara hemma idag. Då jag förhoppningsvis kan ta mig till skolan imorgon.
Men ni ska inte tro att jag legat och latat mig bara för jag varit hemma, nejnej! Här har det lagats mat till mig o papi jag har nu på eftermiddagen städat hela huset och håller nu på och gör energibars! Och det gör jag enbart för jag är så sjukt uttråkad. Tänkte först ställa mig och baka , men då visste jag att det en timme senare ligger i min mage så jag avstod. duktig chey!

Nu ska jag o tända varenda litet ljus vi har så det blir varmt och mysigt i huset!

Det pappa kom hem med idag, och tur va väl det!

jag vill ha, nej menar jag SKA ha


more money

Svenskan är avklarad och nu väntar textil och konfektion fram tills lunchen!
Efter lunchen har jag tre timmar av nått som jag ännu inte lärt mig namnet på för det är bara sååå tråkigt!

Efter skolan ska jag ner till våran söta lilla stad och plugga med Ida på bibblan. Skulle dessutom vilja köpa alla fina vårkläder som börjar komma in i butikerna , men det går inte så bra när man har 3kr på kontot. Jag har aldrig haft så här lite pengar och det gör mig galen! :O

Nästa vecka ska vi hem till Victor med gamla klassen och det får mig bara att le!

Solen lyser och jag är glad! puss o kram inga barn

long walk home

Hellu!

Vad fan är det för väder säger jag bara!! Snö flingor lika stora som tennisbollar! Tur är väl att det inte är minusgrader så det lär ju inte ligga kvar. Det blir bara en himla massa slask istället.
Sitter på jobbet och räknar timmar, minuter & sekunder. Jag har gjort det som behövts och fyllt på med våra nya tidningar och fyllt hela kylskåpet fullt med drickor. Nu finns det däremot inte ett dugg att göra förutom att säga hej och hejdå till alla med ett stort leende på läpparna! :)

När jag har slutat ska jag in i gymmet en stund innan jag åker hem och sover! Det behövs jag har jobbat heeeela helgen. Något jag verkligen inte är van med att göra :O

HAREBRAAAA!!!

BE COOL STAY IN SCHOOL




back in the days

Goderkväller!

Hoppas eran dag har varit lika bra som min! Jag kan inte göra något annat än att le. Skoldagen gick fort och det gick super duper på provet. Efter skolan fick jag träffa min underbaraste Maja som alltid gör mig så glad! Det var nämligen så att hon jag & Tove skulle ta oss till friskis och träna. Det gick bra, vi gick på jympa passet och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Maja var grym och gav verkligen allt!! och då menar jag verkligen allt.. haha.

Nu sitter jag här i min jätte stora säng och bara älskar mitt liv just nu. Har precis damsugit och ska nu ner två våningar o duscha, hoppas bara inte några spöken kommer. Som jag alltid tror när jag duschar där nere på kvällarna.

peace&love


Veckan som gått

Började veckan med att vi tjejer gick modevisning på stadshuset!

Fina tjejer!!

Jag & Olivia var riktigt duktiga och pluggade en dag!

O så i fredags var jag o kollade på när Jonathan sjöng :)



this is my life

Tjena mitt bena!
Söndagen är här och jag sov så länge som till 12. Fick i mig lite food för att inte dö sen jävlar började jag städa mitt rum och har pluggat lite! Duktig chey. Jag ska snart hopppa in i duschen för ikväll ska vi till moster på middag. Myspys!

Gårdagen spenderades hemma hos maja, jag var trött och hade sjukt ont i magen annars var det jätte mysigt. Vi dansade sjön och alla var glada i varandras omgivning! En jätte bra kväll men som slutade med att jag va så arg så jag stod och skakade. Jag förstår bara inte hur vissa tänker, o de ska man kalla vänner.

Menmen , lite över ett sprang jag och ida och alla killar till tåget. Vad som hände på tåget var nog kvällens höjdpunkt! haha

pussokram!


Jag & bästa ågren!

hahahha söta grappar!!



majsan är bra!!



Maja har satt ihop fem bilder på oss tjejer! Det är vi mot allt och jag menar verkligen det.
Vet inte vad jag skulle göra utan er! ni är bäst och jag älskar er...

If I were a boy, even just for a day

Toktälje bjuder på underbart väder denna dag! Men vad gör jag då? Jo sitter inne på jobbet och kan bara kolla ut. Jag vill ut nununu.. Som tur är slutar jag om två timmar så ska jag ta mig en promenix hem.

Står just nu och kollar på alla som jympar inne i stora hallen , och ärligt talat får jag mig ett litet gott skratt. Alla är jätte duktigt visst , men det ser så himla roligt där dom far fram o tillbaka med händerna och fötterna i vädret. Men när jag själv står där tycker jag att jag ser hur proffsig ut som helst , men nu när jag ser detta förstår jag att jag ser nog lika rolig ut. Men roligt är det så jag tycker att alla ni som läser min blogg ska ta er till friskis&svettis och träna på ett jympa pass! Det är verkligen roligt.

Igår var jag iväg en sväng till Järna med Jonathan, Oliver & Tobias. Jonathan skulle uppträda och självklart var han hur duktig som helst. Stolt liten tjej är man nog. Efter det träffade jag mina älskade tjej kompisar och vi drog hem till någon peder där det inte fanns en jävel som var yngre än 23 typ.. hahah

hey boy

Heloj i stugan!
Solen lyser, varit en super skön dag i skolan och jag slutar om cirkus timme. Men det känns som att denna timme kommer spenderas framför dator. Syr min klänning men eftersom jag inte har mitt tyg här utan ligger så fint i en hög hemma på golvet är det lite svårt att börja med den..

Efter skolan ska jag möta upp min älskling teppan , vi ska sola och plugga. Eller jag ska plugga åt henne. höhö..

nej nu håller jag på o kissaaa på mig!!!!

Ha en toppen kväll , riktigt jävla bra!!


puss på mitt hjärta

Ikväll gör vi brudar det vi är bäst på!..käkar chips & dricker coola.nott


I'm happy

Tjuuuullululu!! hoppas allt är bra med er! Här är det toppen, lite trött bara.
Gårdagen var great och jag hade det bäst med mina tjejer. Bowlingen gick rent åt helvete men annars var allt toppen! God mat, finast vänner och bra bowling.
På hemvägen poppade vi gamla klassiker i bilen och sjöng med för fulla halsar, maja var hyper, minna skrattade, jag satt o funderade på hur underbartknäppa mina vänner egentligen är och ida sjöng.
Tillbaka till södertälje där vi mötte upp jonathan och maja hade bjudit oss på fest på centarlens toalett (internskämt). Var hemma runt 12 och somnade på en gång!

Nu ska jag kleta på lite mascara och måla ögonbrynen så jag inte ser albino ut sedan blir det jobb och efter det ska jag möta upp bästavän för träning.

KYSS


jag vill ha vår. nu,nu,nu!!


manboy

Godmorgon!

Igår var jag och mina tjejer här hemma och hade det mysigt. Det finns inge bättre än att bara umgås med dom. De är det bästa som hänt mig. Nu håller alla på att fixa sig, efter det blir det en tur i staden och efter det ska jag o jobba. Ikväll ska vi till heron och käka o bowla. Kommer bli kalas kul!

Ha det bäst! lööfff


Julia,Olivia,Minna&Ida


keep on walking

Godmorgon!

Jag är jätte trött men ändå vaknade jag och kunde inte somna om.
Vi har lov och jag är bara sååå glad! Helgen var toppen , och minna får en extra puss för denna helg! Vad jag älskar henne.

Snart ska jag sätta på mig träningskläderna och dra mig till friskis och spinna! försöker dra med mig ida men hon är rädd liten flicka och vågar inte ringa dit (Y).

nej nu vet jag inte vad jag ska skriva!
Pusss