morning sunshine!

GOOOOOMORGON GODMORGON!
även fast jag lägger mig i jätte bra tid vaknar jag upp och är hur trött som helst. Men duktig som jag är lyckas jag dra mig ur min stora sköna säng! Idag hoppas jag med hela mitt hjärta att min buss kommer, den gjorde ju tyvärr inte det igår heller (ARG) men då startade som tur va pappas bil så jag kom till skolan i alla fall :) Idag har jag bara två lektioner, men eftersom jag vill bli klar med min klänning och fixa lite andra saker ska jag stanna kvar i skolan så det blir fixat innan lovet.

Nu blire frulle med flissebisse!

Love


undrar hur länge mina fiskar får leva denna gång...

kaffe med kakao



Det verkar som att det blir en dag hemma. Vad trött jag blir på sånt här, verkligen!
Ida hade ringt till skolan och det ser ut som att det inte kommer gå någon buss ut till vackstnäs idag.
Så vad gör jag nu? ingenaning kan jag ju tala om... Ska dricka mitt kaffe och va glad :)

F*CK

JÄVLA helvete, JÄVLA sl och JÄVLA snö!
Det är roligt att bussjävlarna kommer när dom ska och de är ännu bättre att det bara går 3 bussar till min skola om dagen! Och det som satte pricken över I,et var när pappas bil inte startade pga att det är så kallt!
Bra dag, bra start!


promenix


ALMOST BLOND


beautiful day

På grund av för mycket snö på taket som kunde rasa in vilken sekund som helst fick jag idag stänga gymmet redan klockan halv 12. Vilken resulterade till att jag fick sluta 3 och en halvtimme tidigare!
När jag kom hem tog jag på mig gympadojjorna och tog mig ut i snön och fick mig en liten promenad så att när jag sedan kom hem kunde trycka i mig lite chips från gårdagen.

Det står just nu middag på schemat och sen ska jag ut och traska igen med min käre vän.

Friskis&svettis

Hej mina små hjärtegull!

Vilket väder självaste Sverige bjuder på. När pappa skjussade mig till jobbet sa han ' Jag har bara sett såhär mycket snö en gång tidigare i mitt liv och det var i kiruna sa han. Så mycket snö har vi!

Jag sitter iaf här på jobbet och det är dö trisst. Ingen tar sig ju hit. Jag tror det är tre tappra själar i gymmet just nu :)

Helgen har varit den tråkigaste på länge fast ändå rätt så skön. Jag har inte gjort någonting och då menar jag verkligen ingenting. Fast igår så vägrade jag gå utanför dörren så jag låg och kollade på melodifestivalen med papi istället :)

Nej nu ska jag börja ringa runt till våra 2542184 medlemmar och säga att två pass är inställda. VERY FUN :)


När man går på vackstanäs...

..och det snöar får alla elever gå 2 kilometer då bussen inte kan köra in till skolan. Det gillar vi elever väldigt mycket och blir väldigt exalterade då vi ska gå i vintervädret.


söt_tjej_93


Denna lilla flicka gör mina dagar till något speciellt.

Loveu!


för jag skrattar idag

Helloj! Jag tar enbart tummen ur röven och skriver detta inlägg bara för min vän maja klagar på att jag aldrig skriver. Så nu jävlar. Och förresten så saknar jag denna maja oerhört mycket och hoppas jag träffar kvinnan ikväll!

Lördag idag och jag vaknade med tuppen, alltså klockan 9. Inatt har både jag och mamma sovit i min säng. Lite cozy sådär.. Och så till fredagen , små sjuk som jag var tog jag mig till skolan (duktig tjej) orkade mig igenom mina tre lektioner och åkte sedan hem. Fredags kvällen bjöd på middag hos teppan med gamla klassen. Och det var sååå mysigt och jag älskar varenda en!

Nu blir det bullbak med mamma, moster med familj kommer senare. Men dom behöver ju inte tro att dom ska få några bullar. nejnej... Julia älskar ju trots allt bullar.

Imorgon blir det första jobbdagen på friskis&svettis när jag är själv.. jag är nervös :O!
O juste, fick jobb på donken igår också. Lite rolig kompination , frikis&svettis där man ska tänka på hälsan o lallalal.. Och så donken där man går upp 1 kilo för vare hamburgare man trycker i sig.
Men jag menar +-=0 ???

Pussohejs för denna gång!
Jag tyckte jag var riktigt duktig nu..


världens bästa hundvakt

Med pyjamas byxor, mormors stickade mössa, mosters vinterskor och reflexer både här och där var jag redo för en promenad i vintervädret med Lakritz.



HAHAHAHAH...o visst fan fick vi uppmärksamhet!

Sommar citat

- Träffa en basist en gång, svart var han också.
- En sån där wöök panna
- Ni hade inte behövt dricka upp all saft, jag ville faktiskt också smaka
- Faack, jag skiter i
- Så är det ju!
- Gaah

Några av alla dessa citat som man fortfarande kommer ihåg.
Och mycket roligt har man haft med dom!

jo man kan bli kär i skor...

Mina underbara vänner Teppan & Emelie är inte dumma dom, inte dumma alls med andra ord. Dessa skor köpte dom till mig när jag fyllde år! vilket resulterade till en väldigt glad chey!

I'm in love...


hej mitt vinterland

Godmorgon sötisar!

Om 7 minuter går min buss så det är god tid att jag tar på mig jackan o skorna och börjar traska.
Ikväll ska jag sola och städa mitt rum , och om jag är riktigt duktig tar jag mig till gymmet också!

Ha en bra dag!