play for the moment

Regn var vad denna dag bjöd på! Så himla underbart. Skoldagen var snabbt avklarad med dubbel timme engelska. Efter skolan tog jag och minna oss ner till staden och käkade med vår majsan. underbar människa de där. Nu sitter jag med en kopp te och vill bara dö efter en timmes konditions träning. Godnatt


Världens vackraste människa

Hänger på jobbet och ser oerhört cool ut! Ska snart trycka i mig min nutrilett shake då min mage inte klarar av mat? Får så himla ont i magen när jag äter nått så får se hur det går när jag och tjejerna ska ut och käka middag ikväll. Gårdagen spenderades med min underbara kusin! Hon kan vara något bland det underbaraste jag vet, att en sådan liten människa kan sprida så mycket glädje.
Vi stod uppe på mitt rum och hon är påväg mot trappan. Jag säger då till henne att vänta eftersom jag inte vill att hon ska gå ner själv. Hon svarar då: Men lilla gumman! jag kan det här.. dryga två och ett halv år. Samma underbara människa väckte mig imorse med att skrika att det är sol " JULIAJULIA! titta det är sol ute. Jag öppnar ett öga lite försiktigt men stänger det lika snabbt då jag ser att hon kollade på mig. då säger hon istället: Jag bara ÄLSKAAAR solen. visst gör du också de? Då var det kört med "jag sover" skrattade istället så jag höll på att kissa på mig.


Nu står jag på jobbet, slutar om 2 timmar. Då ska jag hoppa in på gymmet och sedan vidare till solariumet.
Puss&köttbullar


winter ffs

En grad ute visar termometern! En jävla grad! Det är helt sick.. Tur har jag iallfall, då pappa hade varit och hämtat min jacka igår som kommit med posten. Jag var helnöjd! Jag var lite rädd över pälsen men den var jätte bra!

Idag har jag en och samma lektion hela dagen, kan bli lite långtråkigt men vad gör det om hundra år. Efter skolan blir det att fixa lite saker i staden, kanske gå till banken igen!?!? Och ikväll tar jag mig till jobbet och jobbar i 4a timmar. Längtar redan!!!!

mina fina


Genom eld

Ringde min bästa vän lite tidigare idag som är påväg till Göteborg. Impuls sa han? Dom ska dit och festa sen åka hem igen. Fem timmars bilresa för att gå ut på krogen och sen hem igen, knäppt!

Dagen har gått åt till skolarbete, efter skolan övningskörde jag lite med baba och efter de åkte vi ner på banken, men åkte lika snabbt därifrån då jag tyckte att hon som jobbade där hade något fel i huvudet så jag blev bara irriterad. Väl hemma var det dags för mer skolarbete, ovanligt alltså! Skulle även tränat med teppan idag men när jag vaknade med en förkylning kändes de inte riktigt rätt. Tog mig en promenad efter maten istället. Nu har jag precis skrivit klart mitt hemprov och ska lägga mig i badet.



I want you guys


minnet är bra..

.. men väldigt kort i vissa fall, sitter framför dator och tänker på allt jag behöver köpa när jag får mina pengar. Tänker att det är lika bra att skriva ner de så jag inte glömmer, reser mig upp och hämtar almanackan som ligger på sängen 1 meter bakom, när jag kommer tillbaka minns jag inget!?! absolut ingenting. Kanske inte var så viktigt ändå utan bara impuls saker jag vill ha ? men ändå, hur kan minnet vara så kort!

Jag har två uppgifter från skolan jag behöver göra + att jag vill ut och gå! Har inte tränat på hundra år, men i helgen ska jag och mamma fixa så jag kan börja träna på gröndal. Trots att jag jobbar på friskis och svettis väljer jag att börja träna på gröndal. Och det är enbart för att dem har ett större utbud av tränings aktiviteter och ett mycket större gym. Kommer självklart att hoppa runt på friskis och svettis golv och köra jympa med mina fina vänner..

Go julz!

ren jävla lycka!


lovelovelove


jag har världens underbaraste vän som vet när jag inte är på topp

TISDAG

Vaknar av att mamma ringer och frågar hur det är med mig efter gårdagen. Gulligt men jag orkar inte.
Gick ner och fick se en hög med bilder på köksbordet, blev genast gladare. Pappa hade skrivit ut bilder från Egypten och de nya hotellet vi ska bo på. Precis en månad kvar sen drar jag!

Idag har jag en dubbeltimme engelska, efter det ska jag ner till stan och fixa mina naglar och väl hemma ska jag o mamma börja baka då min papi snart fyller år!


Nytt inlägg (chips)

Solen lyser tydligen in i folks hem , men inte fan gör det de här. Tråkigt och kallt! Jag vill fira denna underbara dag med chips och dipp men teppan informerade mig just att kiosken inte är öppen. Jag måste alltså gå ända till statiol om jag vill ha mina chips och det finns ingen chans i världen att jag gör det. Vi kanske följer med Lucas till huvudstaden lite senare och då är det ju lätt att en chips påse följer med hem ;)
Det var ett roligt litet inlägg om min desperata situation av chips