as long as we are flyin', this world ain't got no end



Fy vad jag älskar dig bästis!/Teppan


andersson´s

Jag har gått ut första året på gymnasiet, jag har sommarlov och jag är bara så jävla lycklig! tjarråå

nytt jobb, slutar skolan

Stockholm stad är underbar på sommaren! Det finns inget bättre.
Idag bar det av till nordiska museumet, inte det roligaste jag gjort men det dög. Efter en kort pick-nick åkte vi in och kollade lite kläder. Jag fick med mig en helt underbar klänning som jag förhoppningsvis ska ha imorgon om vädret tillåter.

Var på kurs nu på kvällen och efter det kom pappa och hämtade mig och jag övningskörde, börjar bli riktigt grym nu om jag får säga det själv, har lite problem med backstart men annars går det toppen.

Anki från Coop ringde även igår och sa att jag hade fått jobbet! Lyckan spred sig genom kroppen men försvann lika fort då jag förstod att jag inte skulle jobba kvar med alla underbara människor på donken, och jag är verkligen rädd för att ringa till min chef :O hahaha!


ta dagen som den kommer

Jag mådde inte bra alls imorse och det enda jag ville var att komma hemifrån.
Väl borta från huset och hjärtat i behåll mötta jag upp ida, vi hämtade kusinen på dagis och sen hade vi det underbart hela dagen! Mina vänner är det finaste som finns och jag blev lycklig & glad igen.

Började med att köpa med oss massa godsaker!

Efter det gick vi upp till tore och hade pick-nick

Efter att ha sett på alla djuren träffade vi nille, efter de gick vi och kollade på tekninkgymnasiets utspring där vi mötte oliver som senare blev tyras bästa kompis, han släppte inte henne o hon inte honom.

KÄRLEK!

Tyra myran somnade och vi begav oss till stan för o kolla in alla vi kände som åkte flak.

Lucas spelade på ett av flaken och när han satt på julia(låt han gjort) började jag nästan gråta! hahaha

Efter allt ståhej och myran hade inte ens vaknat :O (helt galet) gick vi och fikade!

Världens bästa!

Denna bild får avsluta dagen som varit underbar!

min älskling

Igår slets hjärtat ur kroppen på mig på bara mindre än en sekund!
Jag kunde inte tro att det var sant.
varför,VARFÖR?!?!

att veta att aldrig mer få höra sina små tassar gåendes i trappan, aldrig mer få sova vid din sida och att aldrig veta hur det riktigt gick till, det gör ont, riktigt jävla ont.

jag älskar dig flisen


Im almost dun

Jag har precis sytt klart mitt fördjupningsarbete och jag är riktigt jävla nöjd! Det bästa är att det verkligen ger resultat när man lägger ner tid på saker. Nu håller jag på och laddar ner något som ska vara som word, jag får panik varje gång jag ska skriva ett arbete hemma och vi bara har wordpad. Det är så kasst så jag vet inte vad!
När det laddat klart och förhoppningsvis går att arbete ska jag göra klart loggboken till arbetet och sen göra klart arbetet i arbetsätt&lärande.. Och vet ni vad... sen är jag KLAR!! klar med allt som måste vara inne innan skolan slutar, det är så sjukt underbart!

Vi fick sluta lite tidigare idag och självklart kunde jag inte hålla mig från stan när jag såg att det var 10% procent på HM. Och det var som ida sa: " julia det är fan inte 70% , det är 10 det märks knappt" när jag hade plockat på mig en heldel plagg. Men nu ska jag hålla i pengarna, försöka iaf! För det är en hel del pengar jag gjort av med på bara 5 dagar. Och det är inte bra alls.