gsgsfvsdg

Ett inlägg på 5 minuter kan jag nog hinna med , nej nu äre bara 4a. Menmen , skola snart ska bara borsta tänderna innan jag går till bussen sen äre en heeel lång skoldag. Så tråkigt! Men sen är vi lediga. nej vet verkligen inte vad jag ska skriva. När ja kommer hem får ni se vad jag köpte för nått! pusssssssssss

onödigt inlägg

Hej igen!

Nu sitter jag här och har as ooonnnttt i huvudet. Men jag får faktiskt skylla mig själv när jag gör som jag gör.

Snart ska jag möta upp teppan så ska vi hem till våran älskling emelie! Var i stockholm idag efter skolan och jag fick med mig ett par högklackade skor och en jätte söt klänning. Kan nog ta bild på det sen o visa er. Nej nu måste jag gå.

//jjandersson

halv studiedag

HEJ SNYGGINGAR!

Jag vaknade upp med förkylning! mumma på det. Jag som precis hade blivit frisk från min förra så blir jag det igen!
Det är ett tag kvar tills jag måste bege mig till bussen så jag kan ta det lugnt här hemma och fixa mig i lugn takt. Skönt :) Jag har bara två lektioner idag eftersom vi har halv studiedag. Ronna skolan och deras halva studiedagar. Förstår inte riktigt varför.. menmen :) Ni får ha de så bra! ska försöka bli lite bättre på uppdatering.

PUSS


två nationella prov!

Onsdagonsdagonsdag och snart är det helg! gaash vad jag längtar!
Har nästan precis kommit hem , slängt på mig träningskläderna och nu ska jag iväg till gymmet. Duktig som jag är.
När jag kommer hem ska jag sätta igång med pluggandet. Måste bli klar med no arbetet och plugga massa matte eftersom vi har första nationella provet imorgon. Efter det har vi även våran muntliga del i nationella i engelskan men sen slutar vi! Då blir det huvudstaden med bästis! Eller jag vet inte om alla tjejer ska med. Men stockholm blir det iaf , måste kolla efter ett par tights på gina och sen hitta något till carro som ska ha tjejmiddag på fredag eftersom hon fyller år idag! Grattis på dig hjärtat! Sen blir det kanske vidare till niklas, jag och rasmus pratade om det igår men jag vet inte om jag hinner. Ska försöka hinna med och sola också! menmen.. nu måste jag åka!

//jjandersson

Min bästa kompis

Nu ska min bästa vän få ett helt inlägg om bara han!
Jag har kännt dig 4 år hjärtat. Inte jätte lång tid men vi har ändå så många minnen tillsammans både bra och dåliga ;) haha eller vad säger du!
Jag älskar dig sjukt mkt! Du får mig att skratta men du är även den människa jag kan bli galen på! Men endå så kan man inte bli arg på dig. Du finns där om man skulle behöva dig, och just nu vet jag inte vad det är med dig.Det minsta jag vill är att du ska må dåligt, om det nu är som du säger. Och jag vet inte vad jag ska göra. Men vad som än händer mellan oss så kommer jag alltid att älska dig johan! Glöm inte det.

Och du gubben , även fast jag säger att det ska bli skönt och slippa dig nu efter 9an. ärligt talat kommer det vara sjukt tomt utan dig. Vem ska irritera mig varje dag tills jag blir galen, vem ska skratta åt sina egna skämt som är så otroligt dåliga, vem ska komma med sina fula ord som man senare börjar säga själv!
Nej usch jag blir fan ledsen när jag tänker på det! Jag älskar dig bäste vän!!



BROTHER FROM ANOTHER MOTHER!

lördag

Hej sötisar!

Snart är mitt lov slut, väldigt tråkigt. Men veckorna går och snart är vi framme vid skolavslutningen och då lovar jag er att jag kommer bara världens lyckligaste tjej som slipper den där skolan för gott. Jag tror ingen gillar den där äckel skolan.
Solen lyser ute men det är tyvär hur kallt som helst , och blåser. Sånt gillar vi inte. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick hem ifrån gymmet tidigare idag , för just då var det ingen sol utan bara massa blåst. Så det var inte skönt.
Snart ska jag till mamma & pappa i pershagen. Behöver göra klart mitt musikarbete också så jag gör nog de efter duschen. Sen ikväll blir det party med bästa tjejer!

Take care!

//jjandersson

promenix med bästis!

Hejhejhallå!

snart ska jag bege mig in til storstaden. Skulle vilja ha lite nya tunikor & sånt kraffs. Får se vad jag hittar och vad jag kommer hem med. igår blev det grillning med folket. Mycket mysigt! och idag har jag och teppan varit ute och gått en jätte lång promenad. Skönt och duktigt, solen var ju även framme då så det va mysigt. Nej nu har jag inte tid och skriva mer. ska gå ner till centralen nu!

//jjandersson

massor med bilder

Hej alla söta!

Vad det är skönt med lov! att få sova hur länge som helst är det bästa som finns.
Även fast jag inte fått så himla mycket sömn dom senaste dagarna. Idag när jag vaknade var jag så duktig så jag gick faktiskt ut och gick i över en timme. Och jag funderar även på att åka till gymmet. Men vi får se jag blev så himla trött nu. Eller så känns det bara så för jag inte orkar ta mig till gymmet. Annars idag vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut. Skulle och träffa christopher men han ska på fotbolls match senare och jag vet inte om jag orkar följa med även fast jag ville det. Men vi får se :)

Kan skriva lite mer senare om jag har tid! PUSS


Här är lite bilder från helgen

ROBIN FYLLDE 18 ÅR
1.här skulle vi hem ifrån att ha varit o grillat. Och alla överlevde! :)
2.TÄÄPPEY MY LOVE!
3.Ida,Jimmy & jag
4.Ida&jimmy






Hos sebastian








En dag kvar i skolan!

Godmorgon sunshines!
Hoppas ni är det eftersom det inte är den minsta skymt av solen idag!
Ska fixa klart lite här hemma sen ska jag till rasmus och dra upp honom och få med honom till skolan. Eftersom det inte har blivit hans första prioretering på sista tiden.
Har ingenting och säga, ville bara säga godmorgon! Hoppas ni får en jätte bra dag.

Går bara i skolan idag sen har jag lov ända tills nästa tisdag! Me like :)



Tagen precis nu med min otrolig bra kamera :)


Bilder från helgen

70/80 tal






Linda,Minna,Anneli,Jag&Teppan

Sötnosarna Anneli&Malin

Ida&Mickaela


På väg till morfar som fyllde 70




När jag & ida skulle träffa Rasmus
VISST ÄR MIN MOPPE SNYGG FÖRESTEN :D



HAHAHA här är när vi kommit till Linus och jag vill testa åka rasmus moppe.
När jag sen frågar vad jag ska göra när jag kört en bit och ska stanna blir rasmus för rädd och säger att det nog inte är så bra om jag åker den. Han vet ju liksom hur det brukar gå för mig :)
Jag är as rädd och vill att han ska gå med mig, sen gåre inte så bra :)

Och ida sätter på igen precis när han sagt att jag har ju min egna moppe. Ni fattar när ni ser :P



plugg

Idag är det söndag , vilket innebär för mig att jag ska hämta min moppe i linahage köra hem den i regnet! *JIPPI* , åka och träna och sen ska jag plugga,plugga,plugga. Ser riktigt kul ut, not! Men helgen däremot har varit kanon bra, med dom bästa människorna! Jag hade super trevligt i fredags på båda ställena, en kväll att minnas. Specc hemma hos kinora! Vi hade super mysigt alla tjejer ifrån skolan, det blev mycket skratt, dans, pratade minnen, vattenpipa & hur mycket som helst att äta! hahah.
Igår lördag fyllde min morfar 70 år! Så det var stor kalas. Grattis på dig morfar! Jag älskar dig!
Sen åkte jag hem till ida och vi tog oss vidare till rasmus. Orkar inte berätta så mycket om kvällen, men några skratt fick man sig allt :)

Ha de bra! puss